tomboym Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Powiem tak po włożeniu do kompa radeon 9250 wszystkio normalnie działa. Po zmianie karty na radeon 9500 w której zmiana biosu się nie powiodła, podczas włączanie przycisku power, jest brak pipczenia i brak obrazu. Próbowałem przywrócić bios z dyskietki, napęd jest nieaktywny, jedynie dioda od cd się świeci, więc próbowałem przywrócić bios korzystając właśnie z płyty, nie mniej podczas odpalania jej zauważyłem, że ustawiana jest na aktywną partycja A od fdd. Więc ta operacja się również nie powiodła, co możecie doradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Potrzebna ci będzie karta graficzna na PCI. Startujesz komputer tylko z nią w komputerze, i w BIOSie przestawiasz odpowiednią opcję by bootował za pomocą karty na PCI. Następnie wyłączasz komputer, wkładasz tą uwaloną i odpalasz komputer. Dalej odpalasz z dyskietki startowej i normalnie flasciach!esz kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Albo jak masz drugi slot PCI-E to można zastosować druga sprawną kartę PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 @ Sobota On raczej nie ma PCI-E . Karta na pci nie jest droga , można już za kilka zł. dostać takową . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...