Caleb Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Komputery przenośnie produkcji południowokoreańskiej firmy LG nie cieszą się w Polsce szczególną popularnością. W natłoku produktów takich firm jak ASUS, Acer, czy HP notebooki LG, pomimo dobrej jakości i nie najgorszego jej stosunku do ceny nie potrafiły znaleźć sobie miejsca na rodzimym rynku. I właśnie przez słabą sprzedaż korporacja zrezygnowała z marcu tego roku ze sprzedaży swoich notebooków w Polsce. Oficjalnym powodem tej decyzji był nieosiągnięcie "zadowalających zysków ze sprzedaży laptopów zapewniających rentowność porównywalną do innych segmentów". Pomińmy jednak chwilowo kwestię czysto rynkowe i przyjrzyjmy się samemu komputerowi. Autor: bagienny - Robert Multan ODNOŚNIK DO PUBLIKACJI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Lapek bardzo mi się podoba. Wydajny i przy tym bardzo ładny, bo prosty. Idealnie trafił w moje gusta. Mam też wrażenie nowego desginu artykułu, jakiś taki bardzej "pro"... oczywiśćie jest to pozytyw! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Tutaj chyba powinno byc więcej=lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Mam też wrażenie nowego desginu artykułu, jakiś taki bardzej "pro"... oczywiśćie jest to pozytyw!Będziemy jeszcze pracować nad stroną wizualną artów :> Tutaj chyba powinno byc więcej=lepiej ;)A zaraz zapytam Bagiennego i jak coś to poprawi. Zdarza się :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Si, Si, naturalnie, że powinno. Zaraz wrzucę poprawioną wersję, dzięki za uwagę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Cóż to za mięsożerny królik! Fajny art, przyjemnie się czytało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Dzięki za artykuł. 4k wcale nie taki tani :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Cóż to za mięsożerny królik! Fajny art, przyjemnie się czytało. http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/778d/action/211ecf5/ Poznajcie się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Mnie również ten laptop przypadł do gustu, a to za sprawą tego artykułu. Bardzo pozytywna ocena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 ... w sumie szkoda że LG wycofało się z Lapów na naszym rynku bo sprzęt całkiem ciekawy (zarówno od strony designu jak i technicznej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...