Dj_Set Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Witam mam problem ze swoim Laptopem Asusem programowo i ogolnie działa wszystko wyśmienicie tylko jest tu problem wizualny mianowicie: -W załączniku widać pękniecie obok klawiatury i moje pytanie mniej wiecej czy da sie to wymienic nie wymieniajac całej obudowy ? Mój Asus to F3JP - AS055C dolnej obudowy nie znalazłem nigdzie na aukcjach ani nigdzie czy jest moze inny model asusa z którego by pasowało i żadnych różnic nie było ? podajcie swoje propozycje i pytanie za ile mniej wiecej ? - W załączniku nastepnym jest inny dośc nietypowy problem zrobiłem dwa zdjęcia na białym tle i sa widoczne "paprochy" nie wiem jakim cudem dostały sie pod szkło matrycy ;/ jak to moge "wykurzyć" ? sprężone powietrze nic nie daje ;/ Dziękuje wam za pomoc z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 mialem kiedys Asusa Z53Jm i mial identyczną obudowę jak twoja także szukaj na allegro walniętego asusa z serii Z53xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnowak Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Jak poszukasz na allegro to spokojnie znajdziesz, ta górna część nazywa się chyba palmrest, ale mogę się mylić. Co do paprochów to tylko rozkręcenie matrycy. Edytowane 16 Maja 2009 przez mnowak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 właśnie na allegro nie znalazłem do tego modelu ani tego co kolega wyzej pisze tej części sa do innych asusów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Jak poszukasz na allegro to spokojnie znajdziesz, ta górna część nazywa się chyba palmrest, ale mogę się mylić. Co do paprochów to tylko rozkręcenie matrycy.Palmrest jak sama nazwa wskazuje jest miejscem spoczywania nadgarstków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Wiemy wiemy kolego ;) ale ani do mojego modelu ani do tego modelu co kolega wyzej pisze tej czesci znalesc nie moge :( nawet uszkodzonego tez nie znalazłem wiec cos czuje ze ogólna bedzie lipa z tym :( chyba ze ktos ma jakis pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 http://allegro.pl/item636776831_asus_z53t_...iatura_itp.html może ten gosc ci sprzeda ta cześc obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 hmm a bedzie pasowac ? widze troche inna kolorystyka ja mam srebrna taka a to chyba jest biała chyba że tu źle pada światło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Tak pada światło, ramka jest srebrna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Set Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Prosił mnie ktos o dokładniejsze fotki a wiec prosze;) Model: Asus F3JP-AS053C Edytowane 18 Maja 2009 przez Dj_Set Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...