Skocz do zawartości
metal

metal modd'ed [buda] ...

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj ok.22.00 nashło mnie żeby wreshcie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za moją budę Dołączona grafikaheh... i dzisiaj powstał pierwszy "twór" czyli łokno w budzie Dołączona grafika jakieś ok.3 minut pracy wyżynarką i powstało takie coś. Trzeba to teraz jeszcze przeshlifować i machnąć na czanry matowy kolor i dać "shybkę" Dołączona grafika... to narazie tyle informacji reshta później Dołączona grafikahehehe...

[ma być tak nierówno, zamierzony cel autora. Chyba zrobie z tego jeden wielki kwadrat żeby mieć lepshy widok na wnętrzności kompa]

PROSZE KOMENTOWAĆ WYNIK KOŃCOWY MODD'OWANIA, A TO PRZYKŁĄD ŻE ZACZOŁEM COŚ ROBIĆ :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szlifuj, szlifuj, bo troszke krzywo :P Ale i tak w sumie uszczelka siadzie.

ma być tak nierówno! a pozatym mam zacienką blachę w budzie żeby na ushczelkę łapać więc będzie na dwustronnej taśmie klejącej i może śróbkach Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metal ten wzór to taki "seryjny", mogłeś jakiegoś Tribal S'a strzelić albo tą gwiazdkę Disturbed - to by kozacko wyglądało :twisted: 

Tak poza tym spoko dziurka.

"...to narazie tyle informacji reshta później Dołączona grafikahehehe..."

Dołączona grafikaheh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]POLSKI jezyk byc zly jezyk dla bialy czlowiek ?

To jakas moda na te kabinacje "sh" ? bo zaczyna to przybierac rozmiar epidemii wsrod mlodszych uczestnikow forum

Przeshkadza Ci to?? Pshecież to takie niewinne...

Polska mowa być gumowa... ;)

A co do samej budy... Lepiej by było gdybyś się pochwalił czymś bardziej zaawansowanym w pracach... Póki co czerstwawo - za mało zrobione

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do samej budy... Lepiej by było gdybyś się pochwalił czymś bardziej zaawansowanym w pracach... Póki co czerstwawo - za mało zrobione

Osh Fakkhtycshnie psheshadzam lekko z tym phuryzshmem jeshykowym... ale cush thaki to jush urok tych czashof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

Osh Fakkhtycshnie psheshadzam lekko z tym phuryzshmem jeshykowym... ale cush thaki to jush urok tych czashof

:lol:

mnie to tez fkóórfia na maxa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szlifuj, szlifuj, bo troszke krzywo :P Ale i tak w sumie uszczelka siadzie.

ma być tak nierówno! a pozatym mam zacienką blachę w budzie żeby na ushczelkę łapać więc będzie na dwustronnej taśmie klejącej i może śróbkach Dołączona grafika

A nie lepiej na silikonie? Na pewno ci sie bedzie lepiej trzymac niz tasma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siakiegoś dziwnego języka tu pieszeta - swoją drogą to nie ma co się dziwić że ludzie piszą tak jak piszą skoro tak szacowny sprawozdwca sportowy z jednyki non stop makaronizmy wtrąca - choćby jego sławetny fajter ;).

Co do okienka to faktycznie jak już się robi takie coś samemu to chyba warto pokusić się o jakiś ciekawy wzór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafikabuhahaha... dobra dziadziusie! będe zamiast "sh" pisał "sz" żeby wam na starshe... starsze Dołączona grafikabuhahaha lata się nic nie pomieshhh...zało Dołączona grafikabuhahaha... dżołk

sh=sz

sz=sz

... Dołączona grafikaheh zazwyczaj zawshe jak coś zaczyna postawać to niw wygląda najlepiej Dołączona grafika ale efekt końcowy się liczy Dołączona grafika

... a teraz będzie "... a czemu od cholery stawias[h/z] te <span style="color:red;">[ciach!]</span>e Dołączona grafika?!?!

Dołączona grafikabuhahaha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O  8O  8O  8O  8O  

bez urazy aleeeeee to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wyglada  8O  

ja za pierwszym cieciem wyzynarka mialem idealnie powycinane wszystko , ale jeszcze nie pokaze zdjec dopoki malowanka nie bedzie

... co chuyowo [japońshczyzna się kłania Dołączona grafikabuhahaha] wygląda? to nromalna spoko "dziura" której nawet nie trzeba shlifować Dołączona grafikabo wyciołem ją wmiarę dobrze i dokładnie a te takie czarne to są ślady z ołówka Dołączona grafika... poczekajcie do końca modd'a Dołączona grafika a nie odrazu "eee... kówa co to?! <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo wygląda" takie coś jest bardzo "motywujące" Dołączona grafikahehe... chociaż poważnie daje do myślenia ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa Dołączona grafika o kówa "... jeszcze..." Dołączona grafikaheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhhh... moze jednak skusisz sie na pisanie w zrozumialym jezyku, no chyba ze masz problemy z ortografia i umiejetnym poslugiwaniem sie tym co zwie sie jezykiem POLSKIM? wydaje ci sie ze jestes bardziej "spoko" jak piszesz takie pie_rdoly ?

To naprawde zaczyna irytowac...

IMHO - mod tak jak twoj jezyk - do d_upy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho forum schodzi na psy :[ ...napewno napiszecie że to m.in. przezemnie :[ ... imho źle się dzieje źle... ale później będzie "<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ale zajebisty modd!" :] zobaczycie, zobaczycie będzie łodlotowa buda i na forum kończe z "sh" dla dobra swojego i innych "dziwnych" użytkowników :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]ehhhhh... moze jednak skusisz sie na pisanie w zrozumialym jezyku, no chyba ze masz problemy z ortografia i umiejetnym poslugiwaniem sie tym co zwie sie jezykiem POLSKIM? wydaje ci sie ze jestes bardziej "spoko" jak piszesz takie pie_rdoly ?  

To naprawde zaczyna irytowac...

IMHO - mod tak jak twoj jezyk - do d_upy

imho to ma być polski język? :] buhahaha...

DOBRA KONIEC TAKICH "KŁÓTNI" O TO SH I WOGÓLE BO MNIE TO WKURZA, O BYLE CO WYSYKAKIWAĆ!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]dziekuje :))) hyhy bez urazy ale wszystko ma swoje granice :)

PEACE BRACIE PEACE!, NIECH SIĘ TAM W IRAKU NAPIERDZIELAJĄ A NIE NA FORUM :] HEHE

Postaram się naprawdę zrobić suuper łorginalnego modd'a ale np. jakieś łodlotowe wzorki w budzie są niestety ciężkie do wykonania w praktyce z braku odpowiedniego sprzętu do "ciachania" a pozatym ta moja buda to zagruba nie jest [może to i dobrze] i się bardzo wygina :] ale postaram się coś łodlotowego walnąć! poczkeacie zobaczycie... zbliża się dłuuugi łeekend i wolny czas :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedługo dostane od znajomego kilka różnych motywów jakie sie nakleja na samochody /oczywiście, nie az tak duze - chyba ;)/ i coś postaram się z tego zdziałać. Na razie u mnie pusto w kasie bo LCD NEC 1560VM się szykuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sork za przerwe w informacjach o modd'zie ale miałem problem z hdd Dołączona grafikaheh...

łokno już jest zkończone Dołączona grafika i jutro postaram się walnąć zdjęcia Dołączona grafika imho wyshło mi łodlotowo łokienko [wam napewno się nie będzie podobało Dołączona grafikahehehehe...] a na koniec modd'a trzeba będzie jeszcze trochę poczekać bo mam ostatnio mało czasu :[ ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi