metal Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wczoraj ok.22.00 nashło mnie żeby wreshcie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> się za moją budę heh... i dzisiaj powstał pierwszy "twór" czyli łokno w budzie jakieś ok.3 minut pracy wyżynarką i powstało takie coś. Trzeba to teraz jeszcze przeshlifować i machnąć na czanry matowy kolor i dać "shybkę" ... to narazie tyle informacji reshta później hehehe... [ma być tak nierówno, zamierzony cel autora. Chyba zrobie z tego jeden wielki kwadrat żeby mieć lepshy widok na wnętrzności kompa] PROSZE KOMENTOWAĆ WYNIK KOŃCOWY MODD'OWANIA, A TO PRZYKŁĄD ŻE ZACZOŁEM COŚ ROBIĆ :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 szlifuj, szlifuj, bo troszke krzywo :P Ale i tak w sumie uszczelka siadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 szlifuj, szlifuj, bo troszke krzywo :P Ale i tak w sumie uszczelka siadzie. ma być tak nierówno! a pozatym mam zacienką blachę w budzie żeby na ushczelkę łapać więc będzie na dwustronnej taśmie klejącej i może śróbkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Metal ten wzór to taki "seryjny", mogłeś jakiegoś Tribal S'a strzelić albo tą gwiazdkę Disturbed - to by kozacko wyglądało :twisted: Tak poza tym spoko dziurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Metal ten wzór to taki "seryjny", mogłeś jakiegoś Tribal S'a strzelić albo tą gwiazdkę Disturbed - to by kozacko wyglądało :twisted: Tak poza tym spoko dziurka. "...to narazie tyle informacji reshta później hehehe..." heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 POLSKI jezyk byc zly jezyk dla bialy czlowiek ? To jakas moda na te kabinacje "sh" ? bo zaczyna to przybierac rozmiar epidemii wsrod mlodszych uczestnikow forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 8O 8O 8O 8O 8O bez urazy aleeeeee to ciach!owo wyglada 8O ja za pierwszym cieciem wyzynarka mialem idealnie powycinane wszystko , ale jeszcze nie pokaze zdjec dopoki malowanka nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 "]POLSKI jezyk byc zly jezyk dla bialy czlowiek ? To jakas moda na te kabinacje "sh" ? bo zaczyna to przybierac rozmiar epidemii wsrod mlodszych uczestnikow forum Przeshkadza Ci to?? Pshecież to takie niewinne... Polska mowa być gumowa... ;) A co do samej budy... Lepiej by było gdybyś się pochwalił czymś bardziej zaawansowanym w pracach... Póki co czerstwawo - za mało zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Przeshkadza Ci to?? Pshecież to takie niewinne... Polska mowa być gumowa... ;) A co do samej budy... Lepiej by było gdybyś się pochwalił czymś bardziej zaawansowanym w pracach... Póki co czerstwawo - za mało zrobione Osh Fakkhtycshnie psheshadzam lekko z tym phuryzshmem jeshykowym... ale cush thaki to jush urok tych czashof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 "] Przeshkadza Ci to?? Pshecież to takie niewinne... Polska mowa być gumowa... ;) A co do samej budy... Lepiej by było gdybyś się pochwalił czymś bardziej zaawansowanym w pracach... Póki co czerstwawo - za mało zrobione Osh Fakkhtycshnie psheshadzam lekko z tym phuryzshmem jeshykowym... ale cush thaki to jush urok tych czashof :lol: mnie to tez fkóórfia na maxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 szlifuj, szlifuj, bo troszke krzywo :P Ale i tak w sumie uszczelka siadzie. ma być tak nierówno! a pozatym mam zacienką blachę w budzie żeby na ushczelkę łapać więc będzie na dwustronnej taśmie klejącej i może śróbkach A nie lepiej na silikonie? Na pewno ci sie bedzie lepiej trzymac niz tasma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ArthJ Ciebie tesh to denerwooje?? Ciekawe... Cudownie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Siakiegoś dziwnego języka tu pieszeta - swoją drogą to nie ma co się dziwić że ludzie piszą tak jak piszą skoro tak szacowny sprawozdwca sportowy z jednyki non stop makaronizmy wtrąca - choćby jego sławetny fajter ;). Co do okienka to faktycznie jak już się robi takie coś samemu to chyba warto pokusić się o jakiś ciekawy wzór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 buhahaha... dobra dziadziusie! będe zamiast "sh" pisał "sz" żeby wam na starshe... starsze buhahaha lata się nic nie pomieshhh...zało buhahaha... dżołk sh=sz sz=sz ... heh zazwyczaj zawshe jak coś zaczyna postawać to niw wygląda najlepiej ale efekt końcowy się liczy ... a teraz będzie "... a czemu od cholery stawias[h/z] te <span style="color:red;">[ciach!]</span>e ?!?! buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 8O 8O 8O 8O 8O bez urazy aleeeeee to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wyglada 8O ja za pierwszym cieciem wyzynarka mialem idealnie powycinane wszystko , ale jeszcze nie pokaze zdjec dopoki malowanka nie bedzie ... co chuyowo [japońshczyzna się kłania buhahaha] wygląda? to nromalna spoko "dziura" której nawet nie trzeba shlifować bo wyciołem ją wmiarę dobrze i dokładnie a te takie czarne to są ślady z ołówka ... poczekajcie do końca modd'a a nie odrazu "eee... kówa co to?! <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo wygląda" takie coś jest bardzo "motywujące" hehe... chociaż poważnie daje do myślenia ale nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa o kówa "... jeszcze..." heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Metal, czy ty przypadkiem nie masz rozdwojenia jaźni /a właściwie osób/. Raz piszesz o sobie w rodzaju żeńskim, a raz w męskim. Dziwne to trochę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ehhhhh... moze jednak skusisz sie na pisanie w zrozumialym jezyku, no chyba ze masz problemy z ortografia i umiejetnym poslugiwaniem sie tym co zwie sie jezykiem POLSKIM? wydaje ci sie ze jestes bardziej "spoko" jak piszesz takie pie_rdoly ? To naprawde zaczyna irytowac... IMHO - mod tak jak twoj jezyk - do d_upy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ejj wezcie przestancie - takie sprawy to na PW :? sobie zalatwiajcie , bo ten topic sie przerodzil w ojczyzne polszczyzne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A co Byście powiedzieli na wycięcie w obudowie wzorku Unreala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 a to moj maly pomysl :) oj bylo zabawy z literkami wypuklymi :))) reszta w innym topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A co Byście powiedzieli na wycięcie w obudowie wzorku Unreala ? Pomysł spoko - próbuj zrealizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Metal, czy ty przypadkiem nie masz rozdwojenia jaźni /a właściwie osób/. Raz piszesz o sobie w rodzaju żeńskim, a raz w męskim. Dziwne to trochę... o kówa machnołem się o jedno "a" zadaleko :] hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 imho forum schodzi na psy :[ ...napewno napiszecie że to m.in. przezemnie :[ ... imho źle się dzieje źle... ale później będzie "<span style="color:red;">[ciach!]</span>e ale zajebisty modd!" :] zobaczycie, zobaczycie będzie łodlotowa buda i na forum kończe z "sh" dla dobra swojego i innych "dziwnych" użytkowników :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "]ehhhhh... moze jednak skusisz sie na pisanie w zrozumialym jezyku, no chyba ze masz problemy z ortografia i umiejetnym poslugiwaniem sie tym co zwie sie jezykiem POLSKIM? wydaje ci sie ze jestes bardziej "spoko" jak piszesz takie pie_rdoly ? To naprawde zaczyna irytowac... IMHO - mod tak jak twoj jezyk - do d_upy imho to ma być polski język? :] buhahaha... DOBRA KONIEC TAKICH "KŁÓTNI" O TO SH I WOGÓLE BO MNIE TO WKURZA, O BYLE CO WYSYKAKIWAĆ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 dziekuje :))) hyhy bez urazy ale wszystko ma swoje granice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 "]dziekuje :))) hyhy bez urazy ale wszystko ma swoje granice :) PEACE BRACIE PEACE!, NIECH SIĘ TAM W IRAKU NAPIERDZIELAJĄ A NIE NA FORUM :] HEHE Postaram się naprawdę zrobić suuper łorginalnego modd'a ale np. jakieś łodlotowe wzorki w budzie są niestety ciężkie do wykonania w praktyce z braku odpowiedniego sprzętu do "ciachania" a pozatym ta moja buda to zagruba nie jest [może to i dobrze] i się bardzo wygina :] ale postaram się coś łodlotowego walnąć! poczkeacie zobaczycie... zbliża się dłuuugi łeekend i wolny czas :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ja niedługo dostane od znajomego kilka różnych motywów jakie sie nakleja na samochody /oczywiście, nie az tak duze - chyba ;)/ i coś postaram się z tego zdziałać. Na razie u mnie pusto w kasie bo LCD NEC 1560VM się szykuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 zbytnio siem nei postarałeś z tą dziurką. wygląda jak szblon z 4max'a... kapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 sork za przerwe w informacjach o modd'zie ale miałem problem z hdd heh... łokno już jest zkończone i jutro postaram się walnąć zdjęcia imho wyshło mi łodlotowo łokienko [wam napewno się nie będzie podobało hehehehe...] a na koniec modd'a trzeba będzie jeszcze trochę poczekać bo mam ostatnio mało czasu :[ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 MichalP > wyszko Ci zaj...... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...