torque Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Serwis PurePC wraz z firmą Icon 7 mają przyjemność zaprosić Was do konkursu, w którym można wygrać bardzo atrakcyjne nagrody. Wystarczy odpowiedzieć na kilka prostych pytań o tematyce związanej z produktami firmy Icon 7. Wszystkich chętnych zapraszamy, czeka 10 nagród ufundowanych przez sponsora! Strona konkursowa pod TYM LINKIEM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 O aż 10 nagród, zawsze to większa szansa niż przy trzech. :) Polecam odwiedzić stronę producenta... powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 i po co podpowiadasz, purepc dziękuje za kolejny konkurs w którym oczywiście biorę udział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Ja już wysłałem :) Przyznaję, że z ostatnim pytaniem było najwięcej szukania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Co to jest pokrywa? :D Mam nadzieje ze dobrze odpowiedzi wysłalem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Pokrywa oznacza zwykle coś, co jest na górze. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Dzięki za kolejny konkurs romek. Odpowiedzi oczywiście poleciały ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Kolejny ciekawy konkursik z fajnymi nagrodami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 No i ciesze się wraz z wami :P Chcieliście nagród, to tym razem 10 sztuk na was czeka. Pytania nie są takie łatwe jak się wydaje ale jeśli dobrze przeczytaliście mój artykuł na temat Icon7 Twister Evolution to już na dwa pytania macie odpowiedź. Wystarczy dobrze poszukać i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) To kiedy dostanę PW pt. Wygrana w konkursie?? :D A jak system losujący wybierze 10 farciarzy, to będzie losowanie kto jaką mysz dostanie? BTW. Pokrywa w Z500 jest wymienna :P Edytowane 17 Maja 2009 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RockoDeLaMaga Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Więcej nagród = większe szanse :wink: Pytania nie są trudne, wystarczy poczytać :) Pozwodzenia współzawodnikom życzę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2228 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Fajny pomysł z tymi konkursami, a im więcej nagród tym większe szansę :D Szczerze mówiąc przydała by się nowa myszka bo teraz to jakiś rzęch jest, a jakby była bezprzewodowa to by zaoszczędziło miejsca na biurku, rozmyślałem nad Logitech MX Revolution, ale jednak poczekam do końca konkursu :D (może się uda tym razem :D :D) BTW. Dzięki dla redakcji za organizowanie takich atrakcji :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Powodzonka zycze wszystkim! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Ja tam mam takiego pecha, że i tak nie wygram :D nawet jeżeli te konkursy będą do końca roku :D:D Edytowane 16 Maja 2009 przez Sens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Hehe, jeszcze kilka dni temu uwazalem tak samo ;) a tu surprise Edytowane 16 Maja 2009 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saYmanik Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 w pierwszym konkursie się nie poszczęściło to może teraz cos sie uda:) pytania w miare proste chociaż ostatnie pytanie z deka zagadkowe jednak znalazłem odpowiedź.Oby więcej takich imprez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Fajnie :D Fajna firma, o ile sam interesowalem sie ich myszkami to mysle ze sporo osob nie znalo marki wczesniej. Chcialem kupic jakas do lapciaka, bo juz mam dosc tego mini cuda, ktore mam, a marka to jakis no name. Myslalem nad twisterem ^^ wlasnie, bo design sie dla mnie liczy, ale teraz czekam do konca konkursu ;P Licze ze mi sie uda, zatrzymac kase w kieszeni ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzio bak Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Ja tam mam takiego pecha, że i tak nie wygram :D nawet jeżeli te konkursy będą do końca roku :D:DTo wszystko jest bez sensu nie ? no pochlastać się można :lol2: dobry konkurs na tą brzydką pogodę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Ja tam sie nie podzio bie jeżeli nie wygram ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaspowN Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Brałem udział w prawie każdym konkursie na PurePC i jak dotąd nic. Może tym razem mi się poszczęści. Zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 O jak miło, kolejny konkurs :D Aż 10 nagród, więc liczę że coś skapnie tym razem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Mam nadzieje że w końcu pierwszy raz w życiu coś wygram <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosh Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Kolejny konkurs, kolejne wysłane odpowiedzi, a może w końcu pierwsza wygrana :] ? Swoją drogą liczę na model S450 bo od dłuższego czasu mam ochotę na bezprzewodową myszkę BT (radiówki odpadają przez konieczny dodatkowy odbiornik, który często się na uczelni gdzieś zapodziać może) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 BTW. Pokrywa w Z700 jest wymienna :PMoże i w z700 wymienna, ale pytanie dotyczy Z500 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio18 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Kolejny konkursik... super ROMKU!!! Liczę na szczęście i wygraną hehe bo jak na razie to wygrywam tylko patyczki po lodach :P :lol2: a mycha by się przydała... Życzę wszystkim powodzenia :D :D Edytowane 17 Maja 2009 przez Bodzio18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Może i w z700 wymienna, ale pytanie dotyczy Z500 :PMyślałem o Z500, palec mi się ześlizgnął i powstała literówka :P Już gdzieś kiedyś w jakimś konkursie było pytanie o to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Fajne pytania :D Wszystko było w filmikach :) Tylko to z pokryciem myszy było trochę podchwytliwe :D Ja tam mam takiego pecha, że i tak nie wygram :D nawet jeżeli te konkursy będą do końca roku :D:D Też tak do dziś myślałem, a tu odpalam kompa włączam ff i patrze niespodzianka :D Trzeba grać i się nie poddawać :) Edytowane 17 Maja 2009 przez Krzychu95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Grać i wypowiadać się w odpowiednim temacie :lol2: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Ja też zwiększe swoje szanse :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Jak wszyscy to wszyscy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...