Gość RockoDeLaMaga Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 To jeszcze ja! ;) Wygrałem dzisiaj Big Milk'a więc pewnie z tych nagród już odpadam :sad: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 :D Pro po BigMilków: mój kolega wygrał kiedyś kilka pod rząd :D Taa jak będziecie tak zwiększać szanse to może wygracie upomnienie :D Ale to musi być roboty z takim konkursem, chyba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 To jeszcze ja! ;) Wygrałem dzisiaj Big Milk'a więc pewnie z tych nagród już odpadam :sad: ;) A to takie świeżutkie konta też mogą brać udział ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RockoDeLaMaga Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 A to takie świeżutkie konta też mogą brać udział ? Regulamin konkursu nic nie mówi na temat "świeżutkich kont", więc przeciwwskazań ku temu nie widzę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) W temacie o konkursie NZXT wypowiedziałem się tylko raz w trakcie jego trwania, więc takie nabijanie wam nie pomoże :P Edytowane 18 Maja 2009 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Sugerujesz przez to, że trzeba więcej niż raz? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Co Wam powiem to Wam powiem ale dla mnie te myszki to "kosmos" - kształ i ergonomia szaleństwo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 I teraz każdy nabijający zbędnie posty wygrał ode mnie autograf w logu ostrzeżeń + gratis. Gratuluje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 I teraz każdy nabijający zbędnie posty wygrał ode mnie autograf w logu ostrzeżeń + gratis. Gratuluje!I prawidłowo :D Co Wam powiem to Wam powiem ale dla mnie te myszki to "kosmos" - kształ i ergonomia szaleństwo :P Masz rację w 100%, taka myszka jest jak ulał do laptopa. Ja osobiście nie lubię myszek bezprzewodowych, chyba, że ładują się z gniazdka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 A ja mam pytanie typowo techniczne... jeżeli mail z którego wysyłam odpowiedzi jest inny od tego który mam podany w profilu na forum to odpowiedzi są zaliczane czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Liczy się login na forum nie ważny jest mail z jakiego wysyłacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotrek992 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Witam wszystkich. Już mi weszło w nawyk przeglądanie news-ów na "purepc" i od kilku dni jako pierwszy pojawia się konkurs ICON 7, omijałem, omijałem (raczej sceptycznie podchodzę do konkursów)...............no i wieczorem pogrywając sobie w Urban Terror zadusiłem ze złości swoją wieloletnią przyjaciółkę :angry::( ...........Panie Władzo spokojnie, mowa tu o mojej myszce z oszałamiającymi 400dpi :lol2::) Czytam, patrzę :blink: znalazłem - Icon 7 Z500 -otrzymała nagrodę Red Dot Design Award 2009, a tam za byle co nie nagradzają. Muszę ją mieć.....z taką dziecinką to na pewno zostanę mistrzem UT..........przestudiowałem stronę producenta...................no i dzisiaj poszły odpowiedzi. Nadal sceptycznie podchodzę do konkursów................ale co tam, kto nie gra ten nie wygrywa.........no cóż jak nie wygram to wiem co znajdzie się na 1 miejscu w liście do Pana z białą brodą.......................UT zaczeka do grudnia......HO HO HO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Ta wypowiedź na pewno pomoże Ci wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Ta wypowiedź na pewno pomoże Ci wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: Miałem napisać to samo, ale potem zobaczyłem Twojego posta :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 gotrek997 jak nie wygrasz w konkursie myszki to dam Ci jedna z siga i będziesz wymiatał w UT !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gotrek992 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 gotrek997 jak nie wygrasz w konkursie myszki to dam Ci jedna z siga i będziesz wymiatał w UT !!! No nie no , ja nie mogę, to po co nagrody w konkursach jak tu sami dobrodzieje. :lol2: A za propozycję z góry dziękuję, ale muszę odmówić.......jakowóż.... :rolleyes: ...A co tam , jak nie wygram to podam ci adres i wyślij jakąkolwiek , wybredny nie jestem i tak każda z nich jest lepsza od mojej dotychczasowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Kręcenie tyłkiem nie dało rezultatów jakich pragnąłem (jeśli wiecie o czym mówię) :P więc może teraz wystarczą prawidłowe odpowiedzi ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 gotrek997 jak nie wygrasz w konkursie myszki to dam Ci jedna z siga i będziesz wymiatał w UT !!! :dontfeedtrolls: Proponuję zamknąć wszystkie tematy konkursowe i robić co najwyżej do każdego konkursu FAQ bez możliwości wypowiadania się - bo poza postami romka i 2-3 natury technicznej to tematy służą tylko nabijaniu postów wypowiedziami typu "znowu nie wygram, ale wysłałem" "wysłałem" albo wypowiedzią usera gotrek992 która jest po prostu kwintesencją terminu "Dzieci neostrady" :wisielec: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Gdzieś obawy, frustrację i nadzieje trzeba wylać :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Jutro koniec konkursu Icon7 i informuje od razu, że wyniki pojawią się w niedziele późnym wieczorem lub nawet w poniedziałek z rana. Jutro wybywam na choć dwa dni wypoczynku od komputera i nie ma możliwości by do niedzieli wieczora się pojawiły. Dziękuje za wyrozumiałość. PS. misie, które znów będą do mnie pisać smsy i na gg czy wygrali bo nie mogą się doczekać wyników - ostrzegam. 14 dni ZPP na was czeka jako nagroda dodatkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Heh żeby pisac smsy to ładne parady odchodzą, przecież to tylko konkurs. Jednakże dla niektórych to wygrać albo przegrać. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Konkurs dobiegł końca. Wyniki zostaną przedstawione w ciągu 48 godzin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Wyniki konkursu: ----------------------------------- Konkurs zorganizowany przez serwis PurePC wspólnie z firmą ICON 7 dobiegł końca. Podsumujmy więc nadesłane odpowiedzi oraz przedstawmy zwycięzców. 680 zarejestrowanych użytkowników wzięło udział w konkursie z czego nadesłano 616 prawidłowych odpowiedzi. Poprawne odpowiedzi to: 1. B 2. A 3. C 4. B 5. A Lista nagrodzonych poniżej. Wszystkim zwycięzcą gratulujemy. Nagrodzeni: Nagroda 1: Icon 7 Twister Evolution Mayo Nagroda 2: Icon 7 Twister Evolution JROX Nagroda 3: Icon 7 Twister 1000 loki_7777 Nagroda 4: Icon 7 Twister 1000 gasta80 Nagroda 5: Icon 7 Z500 Manhunt Nagroda 6: Icon 7 Z500 Sens Nagroda 7: Icon 7 S450 mateusz_free Nagroda 8: Icon 7 S450 neotps Nagroda 9: Icon 7 D500 Adrian90 Nagroda 10: Icon 7 D500 Suchy80 ----------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Kurczę, ale fajnie ;) Gratuluję pozostałym zwycięzcom :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 no coz, never surrender! gratki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki_7777 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) jejku ciesze sie jak diabli. Dziekuje!! Edytowane 31 Maja 2009 przez loki_7777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Gratulacje panowie, szczególnie dla zdobywców Twistera Evolution - śliczny sprzęt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 LOOOOOOOOL wygrałem :D A dzisiaj mi się śniło że wygralem coś xD Nie mogę uwierzyć <szczena> :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...