nichu Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Płytka mi się gdzieś zapodziała ze sterownikami do AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+. Proszę o linka do najlepszego sterownika. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Wybierz sobie co potrzebujesz: http://support.amd.com/us/psearch/Pages/ps...oad%20Processor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nichu Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Jakbym jeszcze wiedział co do czego jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Ogolnie nie wgrywa sie zadnych dodatkowych sterownikow do procesora. System ma to w sobie. Dla upewnienia sie czy wszystkie sterowniki sa na miejscu, pokaz menadzera urzadzen. Jak bardzo chcesz sterow to na: http://www.opendrivers.com/driver/239423/a...e-download.html Edytowane 16 Maja 2009 przez Misquamaqus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 sciagnij ten jedyny jaki tam tera mają, zdaje sie ze z 2007 roku... nazywa się amd processor driver i rzeczywiście - dla wxp z sp3 raczej nie jest on wymagany...ale ja zawsze wolę zainstalować mam jeszcze 2 komputery z tymi procesorami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Sterownik dedykowany jest wymagany do działania Cool n Quiet (to coś co obniża takty i napięcie w idle) Edytowane 16 Maja 2009 przez saleen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...