adrian1024 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Na poczatku mam nadzieje ,ze temat w dobrym dziale. Mam dziwaczny problem ,z wyszukiwarką google.Strona nie chce się wczytywać i nie mam pojęcia o co chodzi (Ogolnie jak mam szczęście to pare razy w ciagu dnia działa przez krótki czas ,a poźniej rób co chcesz).Na stancji są jeszcze 3 kompy i kiedy mi nie działa u znajomych jest wszytko ok(W sumie nic dziwnego ,bo google działa "zawsze").System stawiany wczoraj i nie wiem o co biega.Wcześniej testowałem windowsa 7 i myśle sobie ,że może dlatego mam problemy no ale na xp to samo i jestem głupi już ;/ Edytowane 23 Maja 2009 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Jaka przeglądarka? Próbowałeś na innych? Wyczyściłeś "dane prywatne" - cookies, pliki tymczasowe? Możesz mieć jakiegoś robaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian1024 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) na i i ff to samo.Przeskanowalem kompa esetem i mk internetowym i tylko jakies babole znalzlo ,ktore zasadniczo caly czas mialem przez rok.Zobacze jak sprawa bedzie sie miala przez 2 nastepne dni. Edytowane 24 Maja 2009 przez adrian1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Jeśli masz router, wyłącz modem i router, następnie załącz modem a potem router. Pozdrawiam, WebNuLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...