Mateusz K. Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Witam, Mam problem z tą płytą. Otóż po włączeniu zasilania nic sie nie dzieje - tzn. kręcą się wiatraczki na grafice i procu, świeci się kontrolka zasilania i dysku (dysk chodzi), ale nic nie widac na monitorze i nie słychać kontrolnych "bipnięć". Co może być nie tak ? Dodam, że mam dwa identyczne kompy i na każdym ten sam problem :( Jedno jest pewne - mimo opisu który poniżej zobaczycie to nie jest zasilacz, bo zmienialem na ModeComa i X-Powera i nic... Bateria na płycie też jest OK. Dodatkowo powiem, że płyta startuje normalnie co jakiś czas - powiedzmy średnio co 30 uruchomień :( Później, po wyłączeniu komp ponownie startuje, aż nie wyjmie się wtyczki z gniazdka sieciowego :? Później znowu trzeba 30 uruchomień... Coś tu jest nie tak... Może to wina ustawień BIOSu ? Oto reszta sprzętu: Athlon 1700+ 256MB RAMu Specteca (w kościach po 128) HDD 80GB SG Barr 7200.7 Grafika XPower GF2 MX400 64MB CDROM LG 52x Zasilacz Codegen 300W (wiem, wiem, ale to raczej nie to...) To chyba tyle... Proszę o każdą radę Dziękuje i pozdrawiam -------------------- Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A co ci pokazuje wyświetlacz na płycie? Jeśli FF to znaczy, że coś jest albo z mobo albo z procem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 EpOX 8K3A+ ma wyświetlacz... Ta niestety nie ma i to mi utrudnia zadanie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...