wilk100 Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Witam Mam takie pytanko. Czy ktoś z was udostępniał internet z komputera na PDA z Windows Mobile przez Bluetooth ? Jako ze nie podsiadam routera wifi w domu wiem, że można to zrobić przez bluetooth. Korzystam z Bluesolei 2.7 i adaptera wpinanego do usb. W konsoli bluesolei łączy się w viscie z Bluetooth Network PAN Adapter , jest tez na tym połączeniu włączone udostępnianie internetu. I to tyle. Nie wiem jak skonfigurować w Windows mobile połączenie tak by pobieral internet z komputera. Jak ktoś to już robił byłbym wdzięczny za informacje. Google mówi o tym ale w druga stronę Pomocnym linkiem okazało sie to link Z tym, że bluesolei uparcie przypisuje com8 a w ustawieniach pda jest tylko 6 i 7 Edytowane 16 Maja 2009 przez wilk100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Kombinujesz nie w ta strone. Łączysz sie z za pomoca ActiveSync(XP) lub Windows MObile Device Center(Vista) i masz z automatu udostepnioną sieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...