andrew777 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 W crysis jakaś większa akcja potrzebna, bo tak to nic nie pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PDKVIN Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Nagrywałem aparatem z dosyć wolna kartą sd...czsami mi ekran znika nawet....nagram wam w snow level jak tam dojde:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Nagraj frapsem albo czymś podobnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PDKVIN Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 DObra ale jak nagram frapsem to nie pokaże wam fps wtedy tylo samą gre...jak wolicie ide nagrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 W crysis też nagrasz fps jak dasz r_displayinfo 1. Przynajmniej tak mi się zdaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PDKVIN Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 a własnie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackBool Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Nagrywałem aparatem z dosyć wolna kartą sd...czsami mi ekran znika nawet....nagram wam w snow level jak tam dojde:) Żebyś się nie zdziwił jak w zimie będziesz miał >25fps(co płynne nie jest na pewno) ze spadkami do 15 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...