Skocz do zawartości
kuebk

Please Insert The Correct Dvd-rom, Select Ok And Restart Application

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa wyglada dokladnie tak jak w tytulu/opisie tematu.

Zainstalowalem XP z 4 dni temu, nie instalowalem zadnych programow emulujacych wirtualne napedy jedynie Nero 6 ale to wydaje mi sie ze nie ma nic wspolnego z tym komunikatem.

Problem dotyczyczy np. Call of Duty 4 i Wiedzmina ER ale co ciekawe GTA4 uruchamia sie bez najmniejszego problemu - oczywiscie gry orginalne.

Jakies rady oprocz reinstallki systemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Mialem to samo z MOH:A. O dziwo - na Viscie poszlo bez problemow. Sam do dzis nie wiem czemu nie moglem odpalic tego pod XP - to nie wina Deamona , bo pod Vista tez mam. Rowniez oryginaly. Z Wieskiem nie mialem problemow , nawet teraz mam go pod Sevenem.

Mozliwe , ze Securom sie cos pluje :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem to samo z MOH:A. O dziwo - na Viscie poszlo bez problemow. Sam do dzis nie wiem czemu nie moglem odpalic tego pod XP - to nie wina Deamona , bo pod Vista tez mam. Rowniez oryginaly. Z Wieskiem nie mialem problemow , nawet teraz mam go pod Sevenem.

Mozliwe , ze Securom sie cos pluje :|

AFAIR to w GTA4 tez jest SecuROM ktory jest duzo bardziej restrykcyjny a jednak dziala - tego za bardzo nie rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedynie Nero 6 ale to wydaje mi sie ze nie ma nic wspolnego z tym komunikatem

Próbowałeś odinstalować to Nero? Kiedyś nie mogłem odpalić jakiejś gry (już dokładnie nie pamiętam o jaką chodziło) właśnie przez Nero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi