kuebk Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Sprawa wyglada dokladnie tak jak w tytulu/opisie tematu. Zainstalowalem XP z 4 dni temu, nie instalowalem zadnych programow emulujacych wirtualne napedy jedynie Nero 6 ale to wydaje mi sie ze nie ma nic wspolnego z tym komunikatem. Problem dotyczyczy np. Call of Duty 4 i Wiedzmina ER ale co ciekawe GTA4 uruchamia sie bez najmniejszego problemu - oczywiscie gry orginalne. Jakies rady oprocz reinstallki systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Mialem to samo z MOH:A. O dziwo - na Viscie poszlo bez problemow. Sam do dzis nie wiem czemu nie moglem odpalic tego pod XP - to nie wina Deamona , bo pod Vista tez mam. Rowniez oryginaly. Z Wieskiem nie mialem problemow , nawet teraz mam go pod Sevenem. Mozliwe , ze Securom sie cos pluje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Mialem to samo z MOH:A. O dziwo - na Viscie poszlo bez problemow. Sam do dzis nie wiem czemu nie moglem odpalic tego pod XP - to nie wina Deamona , bo pod Vista tez mam. Rowniez oryginaly. Z Wieskiem nie mialem problemow , nawet teraz mam go pod Sevenem. Mozliwe , ze Securom sie cos pluje :| AFAIR to w GTA4 tez jest SecuROM ktory jest duzo bardziej restrykcyjny a jednak dziala - tego za bardzo nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 jedynie Nero 6 ale to wydaje mi sie ze nie ma nic wspolnego z tym komunikatem Próbowałeś odinstalować to Nero? Kiedyś nie mogłem odpalić jakiejś gry (już dokładnie nie pamiętam o jaką chodziło) właśnie przez Nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Próbowałeś odinstalować to Nero? Kiedyś nie mogłem odpalić jakiejś gry (już dokładnie nie pamiętam o jaką chodziło) właśnie przez Nero. Wywalilem ale nie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...