bartosz789 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Jak wyżej . Musi być tanio solidnie, i cicho ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Podłączę się pod kolegę bo mam podobny zestaw. Ja chciałbym na początek kupić blok wodny na cpu, węże sobie załatwie takie do pomp paliwa w samochodzie gdzieś nawet mam 2m na próbę, chłodnicę mogę kupić firmową lub samochodową, wentylatory przypuszczam że 2xAcutake 12cm . Pompka, wydaje mi się, że mam w piwnicy grudnfosa wolnego. wygląd; 0/10 cisza; 0/10 wydajność; 10/10 Budżet: 100zł od cioci :) 100zł moje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz789 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Wydaje mi się ze za 200 to trochę mało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Jak wyżej . Musi być tanio solidnie, i cicho ;) A może tak więcej danych?? ile max możesz wydać i takie tam ciach!ły. BTW jest w pip tematów o tym samym poszukaj, poczytaj zaproponuj swój zestaw i się pokombinuję. Trochę własnej inwencji twórczej a nie wszystko na gotowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz789 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Wiesz pierwszy raz będe coś takiego składał. Max 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Kyniek + używany blok na GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Doszedłem do wniosku że WC przy takim procku się nie opłaca, szczególnie za 400 zł. Po sprzedaniu e5200 masz e8400... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz789 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 JUż nie ważne, zrezygnowałem z WC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...