andrew777 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Moze być Alpaya. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Ten proc jest pod am2/am3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Nic nie zmieniaj, ten proc dziala na tej plycie, w opisie nie ma info tylko. do am3 musialbys kupic ddr3, a nie warto. Zreszta po co skoro to all wspolpracuje. Twoj problem lezy gdzie indziej, tylko nie wiem gdzie ;/ cmos niepomogl, demontaz itd tez nie, albo plyta padla, albo bios rzeczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khobar Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Płyta okazała się wadliwa i została wysłana do serwisu a potem sprzedana na allegro ponieważ kupię w miedzy czasie inną ( czas troszkę goni ) Możecie coś polecić z arest.pl albo proline.pl co jest dostępne? Znajomy podpowiedział abym przyglądnął się MSI K9A2 CF-F 790X PCI-E s.AM2 Jedyne co mają ludzie do zarzucenia tej płycie to podobno radiator na chipsecie sie grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jak możesz to a780gxh, ale chyba nie am w tych sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khobar Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 zapomniałem dodać w poprzednim poście że kupiłem własnie Asrocka 780ghx i okazało sie wadliwe i teraz kupują inną i dostepną na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ta płyta msi chyba nie obsługuje PII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...