JurasL Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Mam net z kablówki i nie mam publicznego ip.Chciałbym postawić serwer do girercowania-szukałem szukałem i znalazłem program o nazwie DynIp.W faq tego programu pisze min. że niby można taki serwer postawic.Kombinowałem jak koń pod góre ale dalej lipa.Proszę o pomoc znających ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 odpalasz ten programik....rejestrujesz sie .....bierzesz connection -->test jak przejdzie test to juz masz swoja nazwe costam.dynip.com stawiasz sobie serwer jakiejs gry i ......i juz ;] musisz miec tylko na routerze/serwerze otwarty port ktory ta gra wykorzystuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurasL Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ok.dzięki ,będe próbował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurasL Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ok.dzięki ,będe próbował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...