Liczkos Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Mam pewien problem związany z Flashem/FF. Więc ostatnio czyściłem komputer za pomocą ComboFixa i po czyszczeniu stała mi się następująca rzecz. Otóż zaczęło mi się dziać coś z filmikami na wszelakich stronach hostujących filmiki (youtube/veoh). Po kilku sekundach oglądania filmik zatrzymuje się i nagle jakby całego buforowania nie było, filmik nie chce ruszyć dalej. Pomaga przesunięcie paska ale to dosyć denerwujące (co 10 s. przewijać pasek :/). Czy ma ktoś jakieś remedium? Kiedyś działało usunięcie historii. Próbowałem ręcznie przeinstalować flasha - nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Reinstall przeglądarki? W innych browserach sprawdzałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liczkos Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Sprawdzałem w Mozilli i w IE. W IE było to samo. Nie mam pojęcia co robić. Spróbuję zainstalować operę, może to coś da. EDIT - Przesiadłem się na Operę, póki co pomaga chociaż wątpię że utrzyma się to na dłużej. Macie jakieś rady inne? Edytowane 18 Maja 2009 przez Liczkos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Reinstall Mozilli i Flasha. Zrób to, jak nie da rady, będziemy myśleć dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liczkos Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Reinstall wszystkiego pomógł ^^ Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Reinstall wszystkiego pomógł ^^ Dzięki :)Enjoy, tylko czerwonego youtube'a nie oglądaj. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...