Rogo1 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 witam kompletnie nie orientuje sie w dziedzinie laptopow ide na studia wiec jakis by sie przydal. glownie bedzie wykorzystywany do internetu, sluchania muzyki i ogladania filmow. ale z checia pogralbym na nim w moja ulubione gre GRIDA. jest cos co spelni moje oczekiwania? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Jeżeli zrezygnowałbyś z tej gry to zapewnie większość z lapków w tej cenie cię zadowoli. Polecam coś Asusowego X50Z F50 X58 itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 W tej cenie można wziąć Della Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodolev Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Polecam Lenovo z serii Y530 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogo1 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 zdecydowalem sie na DELL'a 1537 lub 1555 ogladalem troche recezji o nich na YouTube i dochodze do wniosku ze to dobre komputery. i teraz jeszcze jedna prosba. laptop dla dziewczyny. w miare lekki, do internetu, muzyki, filmów no do wszystkiego po trochu. cena do 1800 zl powiedzmy. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meilbox Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 zdecydowalem sie na DELL'a 1537 lub 1555 ogladalem troche recezji o nich na YouTube i dochodze do wniosku ze to dobre komputery. i teraz jeszcze jedna prosba. laptop dla dziewczyny. w miare lekki, do internetu, muzyki, filmów no do wszystkiego po trochu. cena do 1800 zl powiedzmy. pozdrawiam 1555 troche dołożysz w komputroniku po 2649 ?? ale grafa na poziomie 9600gt plus T6400 i 320GB hdd z 4GB ramcu :P moze samsung NC10 z wbudowanym juz modemem HSDPA ekran 10" na alledrogo mnostwo tego jest :P alebo juz calkiem po bandzie jak dla prawdziwej dziewczyny:p http://allegro.pl/item643146484_hp_mini_10...n_hit_nowy.html czywiscie w tej cenie mozna dorwac "pelnowartosdciowego" notebooka uzwke albo nawet nowke ... ale raczej lekkie to nie bedzie a z "wlasnego" doswiadzczenia wiem ze kobieta woli miec ladego lapka w jej ekstra torebeczce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogo1 Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 chodzilo mi raczej o normalnego notebook'a z tym w miare lekki to moze przesadzilem. zeby wiecej jak 3 kg nie wazyl to bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...