kaktus22 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Cześć To mój pierwszy post na forum więc sory jeśli podobny temat gdzieś już był (wtedy proszę o scalenie) ale pytanie mam o taki model: http://primakomp.pl/lenovo-ideapad-y530-t3...-gf9500-vp.html - czy warto?, ma mi służyć do standardowych czynności typu filmy, net, gg, pisanie pracy licencjackiej, poczta, nie zależy mi na grach ale będę z nim często się przemieszczał. Chodzi też o to żeby wystarczył spokojnie na parę lat. Pytanie do tych którzy go mają: czy jest cichy i czy się bardzo grzeje? Wiem że model ten jest dość często polecany na różnych forach komputerowych no ale chyba pytań przed kupnem nigdy za mało :). Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Laptop jest fajny, nie nie trzeszczy i nie piszczy - metalowa obudowa robi swoje. Jedyny minus z jakim się spotkałem to problem z klawiaturą, niektóre przyciski trzeba mocniej wciskać, żeby zaskoczyły. Są to odosobnione przypadki,a serwis ma to w nosie twierdząc, że wszystko jest ok. Jeśli nie zależy Ci na grach to ewentualnie możesz zainteresować się jakimś Dellem z Next Business: 1545 z T5800 + x4500 + 3 lata NBD 1537 z T4200 + hd3450 + 2 lata NBD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus22 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) A nie wiesz ile może tak na oko wytrzymuje na baterii? - w rzeczywistości Edytowane 18 Maja 2009 przez kaktus22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodolev Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 recenzje, filmiki do tego modelu możesz znaleźć na portalu Stodołatest - tam powinieneś trafić na czasu pracy bez zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus22 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Ok, dzięki za linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus22 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) To jeszcze pytanie do tych którzy używali/widzieli/słyszeli: czy bardzo się grzeje i czy głośno chodzi? Edytowane 19 Maja 2009 przez kaktus22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...