KowalQ Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Witam Mam windowsa XP OEM i chce kupic nowy komputer na ktorym to chce zainstalowac ten oto system , czy istnieje taka mozliwsc ? Oczywiscie ze starego komputera chce usunac teggo windowsa. na czym tak wogole polega ta licencja OEM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Teoretycznie nie można, w praktyce się da tylko będzie trzeba potem telefonicznie aktywować windowsa. Jakby telefon odebrał jakiś konsultant to się mówi że zmieniłeś płytę główną bo np. stara padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 ja tam w swoim wymieniłem cały środek - przejście z AMD na Intela, zmiana grafy, ramu i aktywacja przeszła za pierwszym razem przez internet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...