czater Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Witam! Mam pytanie do pamięci, których nazwa jest w temacie ;p a mianowicie czy każda sztuka kręci się tak jak w teście na egieldzie (zrobili ~540mhz CL5)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Oczywiście że nie.. OC zależy od sztuki.. Zazwyczaj każda rewizja jest na innych kościach, kręci się inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 no to teraz nie wiem czy je wsiąść czy lepiej coś innego (pewniejszego) ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Mówisz o 2x1GB czy 2x2GB? 2x1 raczej każde zrobi tyle bez problemu, z 2x2 coś w tych okolicach też większość powinna dać rade, ale czy dokładnie 540 to nikt Ci nie powie. no to teraz nie wiem czy je wsiąść czy lepiej coś innego (pewniejszego) ;/Na przykład co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zapewne autorowi chodzi o cos majacego 1066MHz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Akurat o tak dokładnym 540 to nie myślałem :P po prostu chodzi mi o pamięć 2x2gb która zrobi te ~1066 na napięciu znośnym do normalnego użytkowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Akurat o tak dokładnym 540 to nie myślałem :P po prostu chodzi mi o pamięć 2x2gb która zrobi te ~1066 na napięciu znośnym do normalnego użytkowania :) Mam takowe pamięci co widać po sigu, i powiem Ci, że siłowałem się z nimi trochę, ale 1066 uzyskać mi się nie udało na CL5 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) A jakie zrobią? Ofc w podobnej cenie edit:kingstone hyperX 1066 są w miarę tanie, opłaca się? Edytowane 20 Maja 2009 przez czater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Tylko nie Kingstony. Mieliśmy kilka kompletów i wypadły bardzo blado (nie robiły SPD - kompletna pomyłka). Jeśli wahasz się odnośnie serii PK to celuj w NQ. Też bardzo dobre pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Generalnie wyniki są dość mocno powtarzalne, chociaż zawsze może się trafić sztuka "nieco odmienna". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 (edytowane) Na kilkanaście przetestowanych PK wszystkie 2x2 800 chodziły na 1066@CL5 na dowolnym z opcjami o/c P35 a 1066 to różnie. Moje prywatne validują 1150 ale większość 1113 robi z bólem i zgrzytaniem pinami :] Co do HyperX to zgadzam sie z DaRoN. nawet miałem ostatnio dwa dni HyperX LE i też kiszka, poza radiatorem i dłuższą gwarancją niczym się praktycznie od zwykłych nie różnią i też miały problemy z SPD. Edytowane 14 Czerwca 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twec Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Czyli tak czy inaczej wychodzi nam ~540MHz lekką ręką w PK ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...