vipkrzych Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Witam potrzebuje zwiekszyc wielkosc partycji systemowej bez ponownego systemu instalowania badz bez rozwalania poprzednich bo mam wielee dla mnie przydatanych plikow na nich. O ile mnie pamiec nie myli vista wlasnie takowa funkcje posiada tylko jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Dałoby radę za pomocą gparted ale musiałbyś usunąć partycję, która jest zaraz za systemową, a co za tym idzie usunąć z niej wszystkie pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Mozesz zwiekszyc rozmiar partycji systemowej kosztem zmniejszenia partycji sasiedniej. http://miron.ndesign.pl/2007/07/07/zmiana-...tycji-w-viscie/ Edytowane 20 Maja 2009 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...