Trance4Life Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 cześć wszystkim :) , czytałem kiedyś o creative t3 i były za ok. 900zł :blink: , a teraz http://www.gral.pl/preview/Creative_Labs/C...orks_T3_74.html :D , czy opłacalna jest zamiana z logitech-ów z-2300 ? mam chyba kiepską akustykę albo za mały pokój bo sub nie ma dobrego basu,buczy i dudni , słyszałem creative t3 w sklepie ale nie wiem jak to się ma z odsłuchem w domu :-| , czy ktoś je posiada ? wiem że była już o nich mowa na forum ale nie wiem co myśleć :? pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 nie nie opłaca się jak masz zryty pokój pod 2.1 to może czas pomyśleć o stereo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trance4Life Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) na stereo zbytnio nie mam kasy , nie wiem zobacze jeszcze jak te logi będą grały po remoncie , ja mam chyba skopane biurko (wygląda jak pudło rezonansowe , ze sciankami i na samym dole z "pustym" miejscem bo na you tube nikt nie ma takiego jak ja (tz posiadacze z-2300) a piszą że bass na 100% ustawiony nie dudni nie buczy itd zdaje mi się że te creativy mają lepszy bass :huh: Edytowane 19 Maja 2009 przez twojastara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...