SzArEk Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Cześć Nieraz pisałem na tym forum i zawsze uzyskałem prawidłową odpowiedz. Mam nadzieje ,że dziś bedzie tak samo. Mam problem. Niewiem jak właczyć bootowanie płyty bo chce zainstalować windowsa. płyta : ga- 7nnxp bios : dual bios Daje na first boot : cd-rom , ale to nic niedaje Zawsze pisze na dole cos tego typu NTRL couldn't Find (sorka niejestem anglikiem :P)........ Pozniej (to cos z dyskiem bo u kolegi jak wlozylem dysk tak samo pisze) Nieprawidlowy boot.(niepamietam koncowki) rozruch z : c/windows Mialem problem z NTFS.sys Zkopiowalem z CD przez konsole odzyskiwania u kolegi i dzialal na jego kompie Gdy wrocilem do domu podlaczam a tam czarny ekran (zamian tego powitania windowsa co lataja kwadraciki :P) Prosze moze ktos powie jak wlaczyc bootowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Popraw bledy w swoim poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzArEk Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Popraw bledy w swoim poscie. Czyli ortografia .... itd To nie forum o polskim -.- Wiec prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...