lspm Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Jak mi ktoś wyjaśni dlaczego na miom komputerze nie chce się uruchomić 3dmark 2003 to będę dźwięczny... mam DirectX 9. A nie włączanie się polega czymś takim że ładuje mi się ten pierwszy test (wings of fury) i po jego załadowaniu 3dmark się wyłącza... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 hmmmm na tej karcie zobaczysz tylko wlasnie ten test ale powidz jeszc czy ci go przechodzi czy nie :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A po co w ogóle włączasz ten test??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 jezeli chcesz zeby ktos ci pomogl to musisz dokladnie problem opisac. A ty nawet nie napisales jaki masz system, stery itd. Z tego postu nie mozna nawet wywnioskowac czy ten test 1 sie wysypal czy przeszedl i sie skonczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jezeli chcesz zeby ktos ci pomogl to musisz dokladnie problem opisac. A ty nawet nie napisales jaki masz system, stery itd. Z tego postu nie mozna nawet wywnioskowac czy ten test 1 sie wysypal czy przeszedl i sie skonczyl W podpisie mam konfigurację. System to xp z sp1. Nie mam zainstalowanego 3dmarka 2001 i instalator napisał, że niektóre testy nie będą dostępne - włączyłem tylko jeden który jest aktywny. Po włączeniu uruchamia się ładowanie testu "wings of fury" - na ekranie zapełnia się pasek ładowania i kiedy się zapełni i test powinien się włączyć 3dmark się wysypuje. Bez żadnego komunikatu po prostu się wyłącza. Może to wina sterowników bo mam te z płyty dołączonej do karty a nie najnowsze? Po porostu zainstalowałem system na świeżo i chciałem sprawdzić jaką ma wydajność - z ciekawości tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 a może to kwestia sounda? 3d mark 03 wymaga heba soundu 3d. u mnie wywalał się dokładnie jak tobie, mam antyczną sb128 i tak sobie wymyśliłem, że to właśnie to... ale głowy nie dam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 hmmm... mam sounda na płycie 5.1 a w configu ustawiony jest na 2 głośniki stereo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacAAA Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 mi na zadnym GF4MX440 nie odpalil sie 3DMark2003 :D , to samo zaraz wraca do systemu. po wlozeniu Radka, szlo pieknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 hmmm... mam sounda na płycie 5.1 a w configu ustawiony jest na 2 głośniki stereo.... moze sprubój dać na więcej niż stereo? może to oto chodzi, kude nomalnie, naprawde nie wiem... acha, u mnie odpalauem go na gf4 mx... sprubuje jeszcze raz dziś lub jutro na radku i zobaczymy, czy jest to kwestia sounda, czy gfa mx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 sciagnij sobie nowsze detki, jaka masz wersje via4in1?? grafa podkrecona? jesli tak to ustaw standardowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 LOL bez detek dzialasz? Standardowe stery to schmelc! Zmien stery na detki i wtedy sproboj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...