Skocz do zawartości
Caleb

[artykuł] Razer Salmosa - Tania Żmija

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafikaBył późny majowy wieczór, gdy dotarłem do domu niemal słaniając się na nogach. Od niechcenia spojrzałem na biurko zawalone pod sufit paczkami, przesyłkami oraz korespondencją wszelaką. Wytężyłem na chwile wzrok i zakląłem szpetnie w myślach. O nie, znowu coś przyszło i trzeba zasiąść do pisania kolejnego artykułu. Z ciekawości pochwyciłem przesyłkę w łapy. Rozerwałem folię, wymiętoliłem kartony, odkleiłem plastry aby wreszcie ujrzeć … Salmosę? Nie jest to bynajmniej krewna wąglika, lecz pełnowartościowa mysz od Razera. Ów producent, cieszący się sporym uznaniem wśród gamingowej braci, oferuje świetne lecz stosunkowo drogie urządzenia. Jak więc wypada w codziennym użytku jego najtańszy gryzoń, kosztujący mniej więcej 100 zł? Sprawdźmy!

Autor: Sebastian „Caleb” Oktaba

ODNOŚNIK DO PUBLIKACJI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Wieczko przytrzymuje rzep, który dość szybko stracił swoje pierwotne właściwości. Aby to sprawdzić, otwierałem i zamykałem karton dobre kilkadziesiąt razy. Sam nie wiem czemu miało to służyć, ale coś popchnęło mnie do tej monotonnej czynności (nie były to środki odurzające)

Ja zas nie wiem czemu to w ogole czytalem , ale to chyba rzez Caleba :lol2: Sam gram , mam SWOPA80 , jak padnie to kupie identycznego. W temacie myszek...jakos wisi mi to co dziala , o ile dziala poprawnie i sie nie gubi jak niektore Logitechy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz samej myszki, w środku znajdziemy jeszcze kilka innych dodatków. Pełny komplet powinien zawierać: dwie naklejki, broszurkę reklamową, kartę gwarancyjną, instrukcje obsługi (nota bene także w języku polskim), certyfikat autentyczność oraz ulotkę.

ot drobnostka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem w ręce i jakieś to koslawe nie wygodne....zreszta za ta kase to nawet nie warta uwagi - drugi rok próbuje uwalić a4techa 750 i jakos mi to nie wychodzi mimo że kilka razy zalałem i zapaskudziłem żarciem.....a dałem 60 zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwieksza chyba wada tej myszy jest piszczacy dzwiek przy naciskaniu przyciskow. Wystepuje to w wiekszosci egzemplarzy (w tym w moim).

przykladowe nagranie jak to brzmi

http://www.imeem.com/teowl/music/TpSl5GLD/razorsalmosamp3/

słabo spasowany plastik, tragedia ;c może się wytrze ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi