Caleb Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Był późny majowy wieczór, gdy dotarłem do domu niemal słaniając się na nogach. Od niechcenia spojrzałem na biurko zawalone pod sufit paczkami, przesyłkami oraz korespondencją wszelaką. Wytężyłem na chwile wzrok i zakląłem szpetnie w myślach. O nie, znowu coś przyszło i trzeba zasiąść do pisania kolejnego artykułu. Z ciekawości pochwyciłem przesyłkę w łapy. Rozerwałem folię, wymiętoliłem kartony, odkleiłem plastry aby wreszcie ujrzeć … Salmosę? Nie jest to bynajmniej krewna wąglika, lecz pełnowartościowa mysz od Razera. Ów producent, cieszący się sporym uznaniem wśród gamingowej braci, oferuje świetne lecz stosunkowo drogie urządzenia. Jak więc wypada w codziennym użytku jego najtańszy gryzoń, kosztujący mniej więcej 100 zł? Sprawdźmy! Autor: Sebastian „Caleb” Oktaba ODNOŚNIK DO PUBLIKACJI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polonium Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Sam posiadam owego gryzonia od soboty i jedyne do czego idzie się przyczepić to boki. Poza tym, mysz jest świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Wieczko przytrzymuje rzep, który dość szybko stracił swoje pierwotne właściwości. Aby to sprawdzić, otwierałem i zamykałem karton dobre kilkadziesiąt razy. Sam nie wiem czemu miało to służyć, ale coś popchnęło mnie do tej monotonnej czynności (nie były to środki odurzające) Ja zas nie wiem czemu to w ogole czytalem , ale to chyba rzez Caleba :lol2: Sam gram , mam SWOPA80 , jak padnie to kupie identycznego. W temacie myszek...jakos wisi mi to co dziala , o ile dziala poprawnie i sie nie gubi jak niektore Logitechy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Oprócz samej myszki, w środku znajdziemy jeszcze kilka innych dodatków. Pełny komplet powinien zawierać: dwie naklejki, broszurkę reklamową, kartę gwarancyjną, instrukcje obsługi (nota bene także w języku polskim), certyfikat autentyczność oraz ulotkę.ot drobnostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 ot drobnostkaDzięki - poprawione :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Najwieksza chyba wada tej myszy jest piszczacy dzwiek przy naciskaniu przyciskow. Wystepuje to w wiekszosci egzemplarzy (w tym w moim). przykladowe nagranie jak to brzmi http://www.imeem.com/teowl/music/TpSl5GLD/razorsalmosamp3/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) czemu mój razer wywala 500-3000Hz? fakt avg jest 1000 ale w recenzji jest blisko 1000 (999-1000) http://img3.imagebanana.com/view/cyxk52tv/beztytu322u.JPG Edytowane 22 Maja 2009 przez LMAO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 miałem w ręce i jakieś to koslawe nie wygodne....zreszta za ta kase to nawet nie warta uwagi - drugi rok próbuje uwalić a4techa 750 i jakos mi to nie wychodzi mimo że kilka razy zalałem i zapaskudziłem żarciem.....a dałem 60 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Najwieksza chyba wada tej myszy jest piszczacy dzwiek przy naciskaniu przyciskow. Wystepuje to w wiekszosci egzemplarzy (w tym w moim). przykladowe nagranie jak to brzmi http://www.imeem.com/teowl/music/TpSl5GLD/razorsalmosamp3/ słabo spasowany plastik, tragedia ;c może się wytrze .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 słabo spasowany plastik, tragedia ;c może się wytrze ..Albo uszkodzenie mechaniczne/wada modelu - ja już miesiąc używam Salmosy i nic takiego mi się nie przydarzyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 To nie jest mikrostyk, cos po prostu ociera. Problem jest powszechny, wystarczy wpisac w google cos w stylu 'salmosa squeaky sound' i mamy sporo wynikow. Chociac fakt nie jest tak zawsze, niektorym nic nie piszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 mi lewy też skrzypi od nowości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jakosc ZOMGWTFPWNAGE Razera dla prosow LOL! Jak zwykle fatalna masowka ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...