Ralfo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Właśnie, muszę kupić jakąś tanią budę (jak najtaniej) tak żeby się karakorum zmieściło i miało sensowny przewiew bo teraz to siedzi w takiej starej i nie dość że wystaje karak z parę mm to jeszcze to cholerstwo nie ma nawet miejsca na wiatrak na tylnej ściance i potem sauna w budzie :S. Buda nie musi być nawet ładna byle by była... na alledrogo widzę masę obudów po 50zł ale nie wiem czy któraś ma sens, w skrócie help! :P Edytowane 20 Maja 2009 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Wybierałbym coś z Asusów TA-..., czy Tacens Prior. PS. Z bocznym wiatrakiem w budzie będzie ciężko. Edytowane 20 Maja 2009 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Ja dawien dawno kupiłem Colors(h)-it. Z zasilaczem wyszło mnie 60 zł ;). Ogólnie przystosowałem ją do swoich potrzeb, nie jest źle. Ale nie polecam. Biurko wpada w wibracje, chłodzenie to to żadne chyba że zakłada się zdjęcie boku ( do tego to każda się nada) no i wyglądać to nie wygląda. Jedyny plus to to, że nie miałem problemu z wycinaniem blachy z tyłuuuu trochę, i z boooku trochę. Ani nie szkoda, ani nie trudno, bo nóż wchodzi jak w masło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 No Codeshit, to moim zdaniem przesada... Warto wydać te kilka zł więcej przynajmniej na tego Asusa, czy Tacensa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) No najtańszy Asus TA http://www.allegro.pl/item632077519_obudow..._najtaniej.html z wysyłką to już prawie 100zł i już człowiek się zastanawia czy nie lepiej dopłacić parę zł i kupić coś innego i koło się zamyka :) Tego Tacens Prior nawet na allegro nie ma albo ja czegoś nie wiem :) Co do wiatraków to raczej myślałem tylko na przód i na tył albo tylko na tył, boczny raczej no need, nie wiem ile by to dało obniżenie temp ale przyznam ze fajnie by było jakby parę stopni spadło no i mógłbym wreszcie zamknąć bude... Edytowane 20 Maja 2009 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 A na esc jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralfo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) No to już jest 130zł z wysyłką, ja wiem że jak na budę to nie drogo ale mimo all to się trochę kłóci z moim poczuciem taniości. :P No i +50zł i mam mojego Chiefteca co mam main kompa w nim i z którego jestem super zadowolony (pomijając fakt że to wielkie jest) i koło się zamyka :) Z drugiej strony znajomy ostatnio przyniósł mi kompa swojego żeby części wymienić i miał taką budę chyba za 50zł... plastik albo nie wiem co to nawet było ale dobrego wrażenia nie sprawiało ech... ciężka sprawa ;) Edytowane 20 Maja 2009 przez Ralfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Weź Tacensa Prior, czy Asusa TA i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron_p Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Weź Tacensa Prior, czy Asusa TA i tyle... Tyle że te budy mają 18 cm szerokości i karakorum raczej się nie zmieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Do tacens prior się mieści Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callesson Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Nieco ponad tydzień temu zamawiałem na Esc zestaw z Tacens Prior i powiedzieli mi, żebym wybrał inną obudowę bo tych już nie mają i nie będą mieli w najbliższym czasie. Wybrałem Asusa TA-951 (polecam zajrzenie na stronę Asusa i obejrzenie dostępnych modeli), nadal czekam na kartę graficzną i pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...