Skocz do zawartości
Lisek

Problem z RTCW i patch v1.33

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z podłączeniem się do serwera... Po "Awaiting Gamestate" wyskakuje mi "Message Error" o treści "Game code(ui_mp_x86.dll) failed Pure Server check" i tyle z mojego grania. Moze to wina patch'a 1.33? Ale do 1.32 niebardzo da sie wrocic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomoc od kumpeli :))

Saari powiedziała :

01:02:12[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] napisz mu

01:03:02[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] ze pure server oznacza iz nie moze miec w wolfie zadnych dodatkowych pakow ani dll'i poza oryginalnymi... czyli zadnych dodatkowych map poza oficjalnymi, zadnych skinow, aimbotow i innych ;]

01:03:18[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] nie moga tez byc zmienione oryginalne paki

01:03:26[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] tylko oficjalne patche i mapy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam to samo ,tylko pojawia sie pytanie po co sciagalem 300 MB dodatkowych map? Po co ktos sie meczyl robiac te mapy? LOL. Wiadomo mecze gra sie na oficjalnych mapach, ale jak ktos dla relaksu chce sobie popykac na mapce toysoldiers to juz nie bedzie mogl. Jeden wielki LOL .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest zwykle zabezpieczenie przed roznymi oszustami oczywiscie sprawia to problemy rowniez uczciwym graczom ale mozna sobie napisac plik .bat ktorym bedziesz odpalal gierke i raz bedzie przenosil dodatki do gry a raz do jakiegos katalogu tymczasowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi