Lisek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Mam problem z podłączeniem się do serwera... Po "Awaiting Gamestate" wyskakuje mi "Message Error" o treści "Game code(ui_mp_x86.dll) failed Pure Server check" i tyle z mojego grania. Moze to wina patch'a 1.33? Ale do 1.32 niebardzo da sie wrocic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Pomoc od kumpeli :)) Saari powiedziała : 01:02:12[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] napisz mu 01:03:02[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] ze pure server oznacza iz nie moze miec w wolfie zadnych dodatkowych pakow ani dll'i poza oryginalnymi... czyli zadnych dodatkowych map poza oficjalnymi, zadnych skinow, aimbotow i innych ;] 01:03:18[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] nie moga tez byc zmienione oryginalne paki 01:03:26[saari^(~saari@frog.ask.net.pl)] tylko oficjalne patche i mapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Aaatam, wcale nie prawda :) Przeinstalowalem wolfa, dalem patch 1.32 o poszlo gladko :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Mam to samo ,tylko pojawia sie pytanie po co sciagalem 300 MB dodatkowych map? Po co ktos sie meczyl robiac te mapy? LOL. Wiadomo mecze gra sie na oficjalnych mapach, ale jak ktos dla relaksu chce sobie popykac na mapce toysoldiers to juz nie bedzie mogl. Jeden wielki LOL . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 To jest zwykle zabezpieczenie przed roznymi oszustami oczywiscie sprawia to problemy rowniez uczciwym graczom ale mozna sobie napisac plik .bat ktorym bedziesz odpalal gierke i raz bedzie przenosil dodatki do gry a raz do jakiegos katalogu tymczasowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...