silvermax Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Witam Kto ma lub może załatwić złączki Bitspower True Silver G1/4 High Flow 1/2" Barb - BP-SLWP-C01 http://www.jab-tech.com/Bitspower-True-Sil...01-pr-4397.html Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 no ja mam i to duzio :) bo zle zamowilem zamiast 3/8 to 1/2 cala Wiec mam nieuzywane Do tego mam kostki 90* z plexi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 True Silver a Silver Shining to nie to samo :) Te pierwsze maja troszke srebra a te drugie tylko sa poniklowane w kolorze srebra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 ja tam roznicy nie widze :D Chyba ze chodzi o bajer I tak sa slicznie zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Roznica jest taka ze te pokrytem prawdziwym srebrem maja wlasciwosci bakteriobojcze, co dla niektorych stosujacych np. sama wode destylowana jest bardzo przydatne. No i maja wlasciwa dawke efektu bling-bling :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 no ja mam i to duzio icon_smile3.gif bo zle zamowilem zamiast 3/8 to 1/2 cala Wiec mam nieuzywane Do tego mam kostki 90* z plexi już napisałem do Ciebie z allegro ;) trochę cena za wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 nic nie poradze, skoro oni chca kupe kasy za wywylke, do tego clo a jeszcze kupowalem jak dolar byl po 4zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 poszło PW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...