::::kyniu:::: Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 awiec tak!!!!!! mam proca takiego jak w opisie i niewiem co mam robic muj kumpel ma taka sama płyte jak ja ecs k7s6a i ma odblokowany mnoznik!!!!!!!!!!! a u mnie nie jest odblokowany!!!!!!!!?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!!!!!!?!?!?!?!!?!?!?!?!!!!! a na procesorze jest odblkowany bo u kupmpla sprawdzałem na innej płycie!!! z góry dziekówa :roll: :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 he masz padnieta plyte albo zle te zworki ustawiasz ..albo ktoras z nich jest padnieta ..no i poczytac instrukcje nei zaszkodzi ..moze jest jakas zworka na mabo ktora odblokowuje funkce zmiany mnoznika na plycie ....a teraz jest zablokowane chyba cos pomotalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 k7s6a ma zmiane mnożnkia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 k7s6a ma zmiane mnożnkia? jumper rulezzzzzzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...