kornishon Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Witam, zostalem szczesliwym posiadaczem monitorka 22" LCD i chcialem sobie do niego podpiac jakis tuner TV zewnetrzny. Sygnal ma isc z tuner po kablu VGA do monitora. Jaki model polecacie? Na co zwracac szczegolna uwage przy wyborze takiego sprzetu? Sygnal mam z kablowki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawegio Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Ja obecnie jestem posiadaczem tunera wewnętrznego w moim LCD, ale do poprzedniego monitora podpinałem kiedyś tuner. Nie wiem na jakie parametry powinno się zwrócić największą uwagę, ale mogę polecić firmę AverMedia u której się zaopatrywałem w tuner i byłem zadowolony. Tuner Tv AVERMEDIA Box W9 Plus - a to jest chyba jeden z najnowszych produktów tej firmy łączonych przez VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornishon Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 dzieki za odpowiedz ale ponad 400zl na tuner to dla mnie troche za duzo :( W Pc tez mam wewnetrzny tuner ale wieczorami czasami wole poogladac tv bez koniecznosci wlaczania komputera. Pytanie czy ktos ma/uzywal jakis tanszy sprzet typu: AVerMedia AVerTV BoxW7 TUNER TV X3MTV AB300 TV-BOX K301 NAJLEPSZY TUNER TV BOX PHILIPS Prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 przedewszystkim szukaj tunera który obsłuzy ci natywna rozdziałke monitora bo moga byc dziwne akcje - kiedys to przerabiałem ale zdecydowanie lepiej spisał sie tuner do kompa a obecnie dekoder kablówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...