Skocz do zawartości
kornishon

Tuner Zewnetrzny Do Lcd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zostalem szczesliwym posiadaczem monitorka 22" LCD i chcialem sobie do niego podpiac jakis tuner TV zewnetrzny. Sygnal ma isc z tuner po kablu VGA do monitora. Jaki model polecacie? Na co zwracac szczegolna uwage przy wyborze takiego sprzetu? Sygnal mam z kablowki.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja obecnie jestem posiadaczem tunera wewnętrznego w moim LCD, ale do poprzedniego monitora podpinałem kiedyś tuner. Nie wiem na jakie parametry powinno się zwrócić największą uwagę, ale mogę polecić firmę AverMedia u której się zaopatrywałem w tuner i byłem zadowolony.

Tuner Tv AVERMEDIA Box W9 Plus - a to jest chyba jeden z najnowszych produktów tej firmy łączonych przez VGA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odpowiedz ale ponad 400zl na tuner to dla mnie troche za duzo :( W Pc tez mam wewnetrzny tuner ale wieczorami czasami wole poogladac tv bez koniecznosci wlaczania komputera. Pytanie czy ktos ma/uzywal jakis tanszy sprzet typu:

AVerMedia AVerTV BoxW7

TUNER TV X3MTV AB300 TV-BOX

K301 NAJLEPSZY TUNER TV BOX PHILIPS

Prosze o opinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przedewszystkim szukaj tunera który obsłuzy ci natywna rozdziałke monitora bo moga byc dziwne akcje - kiedys to przerabiałem ale zdecydowanie lepiej spisał sie tuner do kompa a obecnie dekoder kablówki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi