trunksio Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 W sumie nie wiedziałem czy tutaj, czy w wodnym, ale bardziej pasuje pod konwencjonalne. Otóż planuje kupno wentylatorków na chłodnice BWA122 i na przód obudowy. Jakie polecacie tak do 25 zł. Na oku mam SilentiumPC Zephyr, ale czekam na opinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Masz temat o wentylatorach... Do 25 zł to raczej Zephyr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Też jestem za nimi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Ale bodajże za 29 zł są Slip Streamy - też się można zastanowić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandar Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zdecydowanie Zephyry. Sam sie w nie zaopatrzylem do mojego Fesera. :) Tylko, ze ledy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Slip Streamy słabo nadają się na chłodnicę [wg. testów na XSie i moich doświadczeń] Lepiej kup te Zephyry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...