::snoopy:: Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 (edytowane) Posiadam CD-RW LiteOn 52x32x52. Do tej pory używałem do nagrywania Nero i było ok, wersja 8113. Nadmienię że moja nagrywarka zachowywała się dziwnie już od dawna, czasem nie chciała odczytać płyty którą właśnie nagrała :lol2: Ale to już dawno było, mało nagrywam. Chciałem sobie zgrać ok ~350MB danych. Brałem na Symulację i Zapis i zawsze ok 85-90% postępu Nero się wykrzacza i napęd nie chce oddać płytki, cały czas kręci jakby odczytywał: Wgrałem potem wersję 8114, również to samo, inną płytę też próbowałem. No i Uwaga! co najciekawsze pożyczyłem od kumpla DVD-RW BENQ i sytuacja jak wyżej. :sad: Nie mam pojęcia co może być przyczyną. EDIT: Zainstalowałem starą wersję którą dostałem do swojej nagrwarki no i działa. Najwyraźniej w tej okrojonej wersji czegoś brakowało... Edytowane 23 Maja 2009 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...