bpjl Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 na sobotę potrzebuję zdobyć program antywirusowy działający z pendriva. będe miał w rękach kompa prawdopodobnie zarobaczonego jak diabli i szukam programu który siedząc na pendrivie i po podłączeniu tego oststniego do kompa odrazu zacznie skanować zanim sam się załapie na bakcyla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 skanuj w awaryjnym trybie to nic nie złapiesz. Pierwsze co robie jak mi się zawirusowany komp trafi to awaryjny tryb, potem spybot, cureit i system czysty jak szparka dziewicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 dorzucę jeszcze jedno pytanie - jak już komp bedzie stał na nogach to trzeb zainstalowac jakiś program antywirusowy. ważne żeby był lekki i dobry i co max wymagane żeby aktualizacje można było instalować ręcznie gdyż komp nie ma dostępu do sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 poszukaj na google - jest cała masa antywirów uruchamianych z pena(choćby avast) do kompa polecam AVG - używam od lat i nie mam problemów ani z obciążeniem ani z wirusami - nie drazni też komunikatami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja polecam Avirę. Jedyna wada (raczej dla starszych ludzi) - brak wersji PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...