Bushwacker Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Raven Software we współpracy z Marvelem opracowała nową przygodową grę akcji z jedną z najbardziej rozpoznawalnych postaci komiksowych. Tym razem mamy do czynienia z grą związaną z filmem kinowym pod tym samym tytułem, który poświęcono postaci Wolverine’a - jednego z głównych mutantów grupy X-Men. Logan zanim został mutantem był człowiekiem, który przeżył szereg mrocznych wydarzeń. Stopniowo poznajemy jego biografię, uczymy się nowych umiejętności oraz oglądamy specjalne przerywniki filmowe. WYMAGANIA MINIMALNE System operacyjny.................................: Windows XP Sp2 / Vista Sp1 Procesor.......................................... : Pentium D @ 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ Pamięć RAM......................................: 1 GB for XP / 2 GB for Vista Karta graficzna...................................: 256 MB (Shader Model 3.0+) Miejsce na HDD....................................: 8 GB Edytowane 22 Maja 2009 przez cekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Jak wrażenia z gry? Grał już ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Dla mnie gierka super, o mało co a przeszeł bym ją jednym tchem, ale postanowiłem dac sobie spokój ok 3 w nocy. Bardzo dobre połączenie moich ulubionych gatunków gier i do tego ta brutalność. Zachęcam każdego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Ja już przeszedłem. Ciekawa gra ;) Niby prosta itp. ale ile radości sprawia ćwiartowanie przeciwników. Pewnie gdyby nie była tak brutalna nie byłaby tak wciągająca. btw. Zarzuci ktoś save'm po przejściu gry z odblokowanymi wszystkimi kostiumami i jak najwyższym lvlem? Ja skończyłem bodajże na 34, ale dałem nową grę, bo gdzieś wyczytałem, że można zagrać jeszcze raz (mozna dając replay mission ;) ) na hardzie no i savy z misji poszły się je.... Edytowane 22 Maja 2009 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ja też polecam gierkę. Super się tłucze przeciwników, ciekawe combosy na plus dowolność rozwoju postaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Gra wydaje mi się lepsza od filmu, a Wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Gra jest naprawdę dobra, już skończyłem :) bardzo udana gra na podstawie filmu polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Ja tez jestem juz po i musze powiedziec, ze przyjemnie sie gralo ;] Gierka ma lepiej zorganizowana fabule niz film imho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jak z optymalizacją silnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jak z optymalizacją silnika? A jak moze byc skoro to jest UE3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Na dlugo starcza gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Na dlugo starcza gra? Krótka na kilka godzin, ale jest przednia :). Ale pusto w tym temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja uważam, że długa. Grałem i grałem i końca nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 W obecnych czasach rowniez uwazam ze ta gra jest nawet dluga ;) do tego gra sie i gra calkiem przyjemnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Tak gra nie nudzi już w sumie od początku. Grywalnie bardzo ciekawa. Coś (mniej więcej) w stylu God Of War na PS2. Jednak do GoW to oczywiście mu daleko, ale pograć można. Grafika jak na UE 3.0 nawet nawet, ale mogła by być lepsza, bo z tego silnika można wycisnąć znacznie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 A jak moze byc skoro to jest UE3?A grałeś w AA3? Przy tym "czymś" Gothic 3 jest super zoptymalizowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...