Moody Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Poszukuję programu (menedżera plików), który umożliwia wyświetlanie zarówno plików, jak i folderów w formie drzewa w jednym oknie. Windowsowy eksplorator pokazuje jedynie foldery w formie drzewa, a pliki pokazuje w drugim oknie. Przejrzałem już wiele menedżerów plików (sam używam total commandera), ale niestety w żadnym nie znalazłem takiej opcji. Czy spotkaliście się może z programem spełniającym powyższe kryteria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 xplorer² Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moody Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) xplorer² Zainstalowałem i stwierdzam, że niestety xplorer² wyświetla drzewo folderów, a pliki w danym folderze wyświetla w osobnym okienku obok - chyba że ja coś przegapiłem? Szukam programu, który w jednym drzewie wyświetli foldery i pliki. Edytowane 22 Maja 2009 przez Moody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...