MarkPL Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Mam problem, DUmeter i Cristalmeter pokazuje mi transfery na poziomie 110 kB/s przy Neo+ - jaki program pokaze prawde ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 te programy pokaza ci prawde ;] tylko musisz je odpowiednio ustawic jak na moje oko to dales zliczanie i z TCP loopback i z karty i wychodzi 55 na loopbacku i 55 na karcie = 110 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 http://www.numion.com/YourSpeed/ tu sie wszystkiego dowiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 twn to jest nieprawdziwy test Mozna osiagnac wieksze transfery niz pokazane na numion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 numion sux :) gostek od tpsa mi na nim sprawdzal i chodzilo ~400-500kb/s a teraz chodzi mi na poziomie 80-150kb/s :| a na sciaganiu wyciagam 56kB/s!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Po prostu Neo+ sux. Mnie wychodzi w tej chwili 500 kbps :) Najlepsze jest to, że na Chello mam lepsze pingi w grach niż Neo+ userzy :) Acha jesteś pewien, że zaznaczyłeś "Poland" ? Standardowy test to test otwierania stronek na całym świecie. 100-150 kbps by Ci się zgadzało, tak kiepskie wyjście na świat ma TP SA. Na Chello mam 300-400 kbps. Happy Chello user :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ze niby ja ?? :P tak na pewno ustaiwlem na poland :| nie wiem czemu ale numion ostatnio u mnie nie chodzi :P zreszta nie robi :P grunt ze mam neta :) a co do pingow... nie bylbym taki pewnien.... moj qmpel ma podpiecie polpak 1.5mb na 10 typow (5 gra w sc) i ma takie lagi ze ..... szkoda gadac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 maniac"]Po prostu Neo+ sux. Mnie wychodzi w tej chwili 500 kbps :) Najlepsze jest to, że na Chello mam lepsze pingi w grach niż Neo+ userzy :)jesli juz to na niektorych serwerach zagranicznych. z tego co zaobserwowalem to chello ma ciut lepsze wyjscie na zagranice, natomiast w polsce lepsze pingi sa na neo+ btw. numiona to srednio mam 450-510kbps poland i 280kbps world, wiec nie jest tak zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 to sie cieszcie :) ja takich osiagow na numinie nie mam :( ale grunt ze przy sciaganiu widac predkosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 jesli juz to na niektorych serwerach zagranicznych. z tego co zaobserwowalem to chello ma ciut lepsze wyjscie na zagranice, natomiast w polsce lepsze pingi sa na neo+ btw. numiona to srednio mam 450-510kbps poland i 280kbps world, wiec nie jest tak zle Ciut lepsze ? 400-500 kbps w całej Europie 300-450 USA ... Dla mnie jest to ZAUWAŻALNA różnica. Pingi są lepsze na Chello. Co do pingów - kolesie non stop się mnie pytają czy przypadkiem nie gram z caffe, w której stoi serwer. Na warszawskich serwach Counter Strike'a mam pingi od 5 ms - w czasie gdy posiadacze Neo+ mają ping 25-30 ms :) Na przykład ICK FFA 217.96.11.194 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 heh counterowiec widze ;) - ja poki co na sdi mam 70-90 ale przerzucam sie na DSL 512 albo 1024 :) - zobaczymy co wtedy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 heh counterowiec widze ;) - ja poki co na sdi mam 70-90 ale przerzucam sie na DSL 512 albo 1024 :) - zobaczymy co wtedy :D Ta :P Matura sux :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 maniac"]Ciut lepsze ? 400-500 kbps w całej Europie 300-450 USA ... Dla mnie jest to ZAUWAŻALNA różnica. Pingi są lepsze na Chello. Co do pingów - kolesie non stop się mnie pytają czy przypadkiem nie gram z caffe, w której stoi serwer. Na warszawskich serwach Counter Strike'a mam pingi od 5 ms - w czasie gdy posiadacze Neo+ mają ping 25-30 ms :) Na przykład ICK FFA 217.96.11.194 :) Mam kilku kumpli ktorzy maja chello w wawie i wcale nie jest tak swietnie jak mowisz, testowalem sam rozne serwy od nich i napewno do warszawskich serwerow nie maja pingow ~5 (chyba ze na localu stoi), ani tez 400-500kbps na cala europe wiec b.ciezko mi jest uwierzyc w to co mowisz..... zadam dowodow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...