Skocz do zawartości
MarkPL

Jaki program najlepiej mierzy predkosc transferów ??

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu Neo+ sux. Mnie wychodzi w tej chwili 500 kbps :) Najlepsze jest to, że na Chello mam lepsze pingi w grach niż Neo+ userzy :)

Acha jesteś pewien, że zaznaczyłeś "Poland" ? Standardowy test to test otwierania stronek na całym świecie. 100-150 kbps by Ci się zgadzało, tak kiepskie wyjście na świat ma TP SA. Na Chello mam 300-400 kbps.

Happy Chello user :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze niby ja ?? :P tak na pewno ustaiwlem na poland :| nie wiem czemu ale numion ostatnio u mnie nie chodzi :P zreszta nie robi :P grunt ze mam neta :) a co do pingow... nie bylbym taki pewnien.... moj qmpel ma podpiecie polpak 1.5mb na 10 typow (5 gra w sc) i ma takie lagi ze ..... szkoda gadac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maniac"]Po prostu Neo+ sux. Mnie wychodzi w tej chwili 500 kbps :) Najlepsze jest to, że na Chello mam lepsze pingi w grach niż Neo+ userzy :)

jesli juz to na niektorych serwerach zagranicznych.

z tego co zaobserwowalem to chello ma ciut lepsze wyjscie na zagranice, natomiast w polsce lepsze pingi sa na neo+

btw. numiona to srednio mam 450-510kbps poland i 280kbps world, wiec nie jest tak zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli juz to na niektorych serwerach zagranicznych.

z tego co zaobserwowalem to chello ma ciut lepsze wyjscie na zagranice, natomiast w polsce lepsze pingi sa na neo+

btw. numiona to srednio mam 450-510kbps poland i 280kbps world, wiec nie jest tak zle

Ciut lepsze ?

400-500 kbps w całej Europie

300-450 USA ...

Dla mnie jest to ZAUWAŻALNA różnica.

Pingi są lepsze na Chello. Co do pingów - kolesie non stop się mnie pytają czy przypadkiem nie gram z caffe, w której stoi serwer. Na warszawskich serwach Counter Strike'a mam pingi od 5 ms - w czasie gdy posiadacze Neo+ mają ping 25-30 ms :) Na przykład ICK FFA 217.96.11.194 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maniac"]Ciut lepsze ?

400-500 kbps w całej Europie

300-450 USA ...

Dla mnie jest to ZAUWAŻALNA różnica.

Pingi są lepsze na Chello. Co do pingów - kolesie non stop się mnie pytają czy przypadkiem nie gram z caffe, w której stoi serwer. Na warszawskich serwach Counter Strike'a mam pingi od 5 ms - w czasie gdy posiadacze Neo+ mają ping 25-30 ms :) Na przykład ICK FFA 217.96.11.194 :)

Mam kilku kumpli ktorzy maja chello w wawie i wcale nie jest tak swietnie jak mowisz, testowalem sam rozne serwy od nich i napewno do warszawskich serwerow nie maja pingow ~5 (chyba ze na localu stoi), ani tez 400-500kbps na cala europe wiec b.ciezko mi jest uwierzyc w to co mowisz.....

zadam dowodow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi