maros1032 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 A więc na początku moze opisze mój komputer intel core 2 duo 2,66ghz ,radeon hd4850,zasilacz pentagram silent force 500W,mobo jakis gigabyte,dysk seagate 320gb,4gb ram ,monitor LG flatron L1953S 19 cali, OS XP SP2, a teraz problem Wszystko zaczęło sie od tego ze gdy logowałem sie do gry silkroad tam logowanie trwa godziny.Moniotor sie zgaszał i pokazywał sie komunikat "power saving mode".Pokazuje on się zwykle gdy przez dłuższy czas nic nie robie na komputerze.Po tym jak monitor zgasł wszystko działało jak zawsze dzwięk,mogłem cos klikac itd..Po paru tygodniach wpadłem na pomysł zeby odpalic grę wheelman i zminimalizowac ją i grac w silkorad.I było ok. A teraz zainstalowałem grę wiedźmin i problem występuje tak samo jak w silkorad tyle że we nieokreślonym momencie,czyli ze jak chodzę i walcze lub oglądam filmik to jest to samo.Sztuczka w wheelmanem tu nie pójdzie bo i wheelman i wiedźmin mają wysokie wymagania graficzne.Dodam że komputer mam od Stycznia.Proszę was bardzo o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 ppm na pulpicie->właściwości->zakładka wygaszacz ekranu->zasilanie-> wyłącz monitor- ustaw na nigdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros1032 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 nic nie pomogło ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros1032 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 odświerzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 W zarządzaniu zasilaniem w panelu sterowania ustaw plan na minimalne oszczędzanie energii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...