michu98 Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Próbowałem 3 płyty (TDK, Verbatim, Sony), zawsze ten sam błąd: Ktoś się z takim czymś spotkał? Chyba czeka mnie wysłanie nagrywarki na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 spróbuj z innym oprogramowaniem np. ImgBurn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 I nizsza predkoscia zapisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) ^hehe dokładnie, x20 :blink: pali tyle ile fabryka dała :lol: Zaaktualizuj Nero do najnowszej wersji Moze padła optyka odpowiedzialna za nagrywanie DVD, spróbuj wypalić plytę CD np. wypalając dla próby CD-RW Edytowane 22 Maja 2009 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Te płytki były certyfikowane pod zapis z prędkością 20x ?? Bo jak nie to nie ma się czemu dziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Te płytki były certyfikowane pod zapis z prędkością 20x ?? Bo jak nie to nie ma się czemu dziwić. choć by były 20X to i tak się nie wypal z ta prędkością to raz .... zmniejsz prędkość wypalania np.do 8X @michu98 jak wersje firmware masz w tej 216 poczytaj np. http://forum.cdrinfo.pl/f15/pioneer-116-216-a-77476/ Edytowane 23 Maja 2009 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Myślałem od prędkości, dwie inne nagrywane były na 8x. Efekt ten sam. Dzisiaj spróbuję innym programem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...