kubolin Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 witam mam pytanie czy powyginane blaszki w KARAKORUM będą miały wyniki na jego wydajność pytam bo dostałem ofertę od pewnego użytkownika za 50+wysyłka w stanie takim jak na zdjęciu poniżej i zastanawiam się czy wziąć go czy poszukać innego za pomoc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Nie wiem, co on z nim robił... Zapytaj się, czy cooler ma tak od fabryki, czy coś z nim kombinował. Tak wygląda nowy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 zapytałem czekam na odpowiedź . mam pytanie czy opłaca się go kupić w takim stanie czy lepiej dołożyć i kupić w lepszym stanie lub nówkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 4 dyski bym dał za niego. tak nie dość że towar używany to jeszcze nie do końca sprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Nie opłaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 czyli lepiej zrezygnować i poszukać innego :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 zabawnie to wygląda, ale pewnie do poodginania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Niedawno za 60zł na alllegro widziałem sam radiator mugena, miał powyginane tylko parę finów. A więc tobie nie opłaca się ten interes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Dodam cos jeszcze - wynalazki Pentagrama o takim zapieciu na Intelach moga pokazac "focha" zwiazanego z sila docisku. Mialem HP100 - dramat z dociskiem. Olalbym to w ogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ten radiator wygląda na wygięty przez temperaturę ;) Jest aż pofałdowany. Gdyby związanie było to z mocowaniem wentylatora, wygięte miałbyś jedynie rogi najbardziej skrajnych blaszek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ten radiator wygląda na wygięty przez temperaturę ;) Jest aż pofałdowany. Gdyby związanie było to z mocowaniem wentylatora, wygięte miałbyś jedynie rogi najbardziej skrajnych blaszek.Nie zrozumiales o czym ja pisze - nie chodzi w ogle o wyginanie blaszek , a o to , ze po zamontowaniu tego czegos mimo , ze to sie trzyma bedzie mial temperatury albo jak na boxie , albo gorsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ale ja nie odpowiadałem na twojego posta ;) Kolega misza2 mówi, że to od grzebania w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...