AsRocketman3 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Witam Wczoraj robilem porzadki w komputerze, no a dzisiaj nie mam dzwieku, reinstalowalem sterownik, sprawdzilem czy jest wszystko dobrze podlaczone (jest), sprawdzilem czy nie jest cos wyciszone w ustawieniach glosnosci (nie jest) i juz nie mam pomyslow :/ na pewno nie jest winą sprzetu poniewaz na zintegrowanej muzycznej Realteka HD wszystko dziala, nie wiem juz co mam robic, prosze o pomoc... Własnie chcialem zobaczyc czy mikrofon teez nie dziala, i uruchomilem rozmowe testowa skypa no i okazalo sie ze na skypie jest dzwiek i wszystko dziala a w winampie, wrzucie.pl itp. nie ma, a wszedzie jest jako domyslny Asus Audio.... Edytowane 23 Maja 2009 przez AsRocketman3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ja miałem dokładnie to samo jak poluzowało mi się dodatkowe złącze zasilania, sprawdź dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsRocketman3 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Ja miałem dokładnie to samo jak poluzowało mi się dodatkowe złącze zasilania, sprawdź dokładnie. No wlasnie nic z tych rzeczy, uruchomilem nty raz ponownie kompa i o dziwo działa xD nie wiem jak i czemu no ale problem sie rozwiazal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...