Gość Soker Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Ehh ? więc przed 5 min bylem juz w połowie pisania tego postu ale zresetowal mi sie komp juz dzis wczoraj przedwczoraj ale dzialo sie to raz na dzien moze nawet nie! teraz tzn. 28 kwiecien 2003r. komp wyłancza się praktycznie co 30min wyłancza sie nawet gdy nic nie robi :( poszedlem do kuchni zrobic sobie cos do jedzenie przychodze a ten dopiero scandisk rozpoczyna!?!?! mozna sie wqrwić Aha kilka info Modom i adminą muwie że szukalem na forum o tym temacie fakt jest troche ale nic nie zgadza sie z moim przypadkiem. Mam Windows XP SP1 Niepodkrecony proc tzn. w nienaruszonym stanie od kupna Zasiłka CODEGEN Prosze o pomoc :) To mnie kiedys dobije juz mialem prawie calą kampanie w C&C Generals a komp sie zresetował :) powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 a masz wylczone to uruchom ponownie w uruchamianiu i odzywsikiwaniu systemu bo moze to to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 podaj temperatury i napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 podaj temperatury i napiecia Włąśnie. Napięica w idle i stress Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Albo to wina jakiś sterowników. Albo mobo kiedyś tak miałem. Komp się resetował sam z siebie okazało się że mobo się rozlutowała po puszczały porty itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja mialem dokladnie takie same objawy na swoim drugim kompie jak w podpisie, przy czym wtedy mialem 2x128MB RAMU i tak sie wlasnie zaczelo,poczatkowo wieszal sie, a potem zaczal sie restartowac tak po prostu. Raz sie wieszal powiedzmy co 2 godziny, potem co pol godziny, a potem juz nic nie moglem zrobic. Okazalo sie ze to jedna kosc sie walnela i jak wymienilem arm wszystko b ylo ok.Wiec moze to sie zrabalao,sprawdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Przy niespodziewanych resetach też stawiałbym na kości pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Niedawno zmienilem identycznego Solteka i moge ci powiedzieć, że miałem podobny problem. Moja płyta nie trawiła różnych kości pamięci, a mianowicie pomieszałem jednostronne z obustronnymi, no i zaczeły się pojawiać restarty. Pomogło podniesienia napięcia na pamiątkach na max, ale wkońcu zmieniłem je na 2 identyczne jednostronne kingstony i zgadnij co, problem zniknął. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 U mnie pojawił się problem restartów po wgraniu sp1, bez sp1 chodzi ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 u mnie na drugim kompie właśnie takim złomowatym robiły się resatrty z powodu złych sterów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...