AsRocketman3 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Witam mam dziwny problem, raz sterownik do karty mi sie laduje a raz nie, zupelnie nie mam pojecia dlaczego i co z tym zrobic, jak sie zaladuje wszystko jest normalnie, a jak nie to w menadzerze jest wyszczegolniona karta z wykrzyknikiem, strony mi zle przegladac (jakby przycinały) i gry nie bardzo działają wiec jest to troche dla mnie uciazliwe, probowalem reinstalacji sterownika, mam aktualnie najnowszy ale nic nie dalo... Po prostu raz sie laduje a raz nie, wie ktos moze co zrobic? Oczsywiscie karta zintegrowana na plycie Gigabyte GA-K8N51GMF-9 z AMD Athlon 64 3200+ i 1gb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsRocketman3 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Witam mam dziwny problem, raz sterownik do karty mi sie laduje a raz nie, zupelnie nie mam pojecia dlaczego i co z tym zrobic, jak sie zaladuje wszystko jest normalnie, a jak nie to w menadzerze jest wyszczegolniona karta z wykrzyknikiem, strony mi zle przegladac (jakby przycinały) i gry nie bardzo działają wiec jest to troche dla mnie uciazliwe, probowalem reinstalacji sterownika, mam aktualnie najnowszy ale nic nie dalo... Po prostu raz sie laduje a raz nie, wie ktos moze co zrobic? Oczsywiscie karta zintegrowana na plycie Gigabyte GA-K8N51GMF-9 z AMD Athlon 64 3200+ i 1gb ramu Mógłby ktoś pomóc bo teraz w ogóle sterownik mi sie nie ładuje.... :////////////// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 (edytowane) Mógłby ktoś pomóc bo teraz w ogóle sterownik mi sie nie ładuje.... ://////////////Na początek reset biosu(za pomocą zworki tudzież bateryjki),następnie update biosu płyty,później reinstal systemu Edytowane 25 Maja 2009 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Moze zmien sterowniki na nowsze/starsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...