PDKVIN Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Siemka...dzisiaj dokonałem zakupu nowej karty graficznej jaką jest ZOTAC 9800GT 512mb 256bit gddr3...odrazu po właczeniu spojrzałem na temperatury i były w granicach 33 stopni gdy byłem w windowsie a w grach około 40....jednakże na półce leżało nowe accelero s1 i fan 120mm blue led...a wiec wlaczylem na standardowym wiatraczku grida i odziwo dostałem artefakty w samym menu....(co mnie bardzo zdziwiło ponieważ nie robiłęm żadnego OC...wersja grafy to SYNERGY EDITION)...więc przyszło mi na myśl to co zrobiłem w ati hd 4830....tż chodziła tak lipnie że strach w ogóle coś mówić więc zrobiłęm formata i narazie siedze na viście....dodam iż przed 9800gt miałem powercolor hd 4830 512mb 256bit gddr3 i niezbyt byłem z niej zadowolony...po pierwsze nie miała aax8 gorzej radziłą sobie nawet niż 9600gt....a teraz drugie pytanie...JAKIE MOGĘ ZROBIĆ O/C na tym zotacu jeżeli mam accelero s1 z wiatrakiem 120mm led i dodatkowo na pamieciach firmy HYNIX radiatorki któe był zawarte w pudełku accelero:) POZDRAWIAM I CZEKAM NA SZYBKĄ ODPOWIEDŹ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Masz watek o 9800GT. Masz wątek o accelero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PDKVIN Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Tylko chodzi mi o konkretnie te zestawienie:) bo np jest wątek o 9800gt ale np od galaxy....a więc czy ktoś mi odpowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Jest ogólnie o 9800gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PDKVIN Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 ok będe musiał poszukac na forum tego tematu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...