bleem2222 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Witam, mam pewien problem. Nowy XP SP3 Pro. Zainstalowałem do niego najnowszą Javę, update 13. No i zaczęły się problemy. Jeśli uruchamiam w dwóch oknach przeglądarki element Javy, po pewnym czasie wszystkie okna się zamykają (nie tylko z Javą, wszystkie) i tyle by było. We wcześniejszej wersji którejś na XP Home Edition z SP2 nie zdarzało mi się coś takiego (ta sama konfiguracja komputera). Mogłem otwierać parę okien przeglądarki z różną Javą i było OK. Czym to może być spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleem2222 Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Mała aktualizacja. Nie ma znaczenia która java jest zainstalowana, czy starsza czy najnowsza. Przeglądarka wiesza się bez względu na to. Zarówno IE7 jak i Firefox 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...