::snoopy:: Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Używam takich sterowników 9.35 do nF2 i mają fajny konfiguratorek dzwięku. Chciałem znaleźć konfig, ustawienia tego całego mixera, EQ, szukałem po dysku i nie wiem gdzie to jest. Tak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Sprawdź w nazwie uruchomionych procesów. Plik exe ma chyba nazwę nvmixer czy jakoś tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 No jest to NvMixerTray.exe ale co z tego? W folderze w którym się to znajduje oprócz tego są tylko same *.dll'e. W document and settings też nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Wybacz, trochę źle zrozumiałem o co Ci chodzi. Możliwe, że same ustawienia są zapisane w rejestrze. Edytowane 24 Maja 2009 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...