CUBEGAME Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) fajnie ci to wyszło :) gratuluję cierpliwości, której mi Bozia poskąpiła daj jeszcze fotkę zeszlifowanego śróbkowkrętka :Dslabo widac ale coc takiego : Efekt koncowy mojej pracy: (zdjecia słabe-taki aparat :angry: ) ps.podziękowania dla Maniakalny za oploty :) Edytowane 14 Lipca 2009 przez CUBEGAME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) To jest oplot Techflex 3mm? Jakoś taki bardzo prześwitujący ;/ Bardzo dobry "mod" tylko ten oplot mi się nie podoba. Edytowane 16 Lipca 2009 przez MatroX13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Dobrze naciągnąłeś oplot oplot??? Jaką różnice widać w standardowym oplocie wykonanym ręcznie :) Fajnie to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) jest to Techflex 3mm i faktycznie troche przeswituja te oploty Techflex ,ale w niektorych oplotach ida 2 kable i moze dlatego widac na zdjeciu. w swietle diody kolorze niebieskim tego nie widac zdecydowanie lepiej to wyglada sa czarne :) jak na pierwszy raz jestem zadowolony choc moglo byc lepiej:) "Dobrze naciągnąłeś oplot oplot???" -nie naciagalem staralem sie wlasnie jak najwiecej zostawic na kablu wyszlo mi 22.5metra na zasilacz Edytowane 21 Lipca 2009 przez CUBEGAME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...