SGJ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 widocznie nie przeczytales uwaznie Mozna ogladac uzywajac ffdshow, a kompresowac divxem poczytaj dobrze Chyba nie przeczytałeś mnie uwaznie. U mnie nie ma róznicy czym odtwarzam. Więc po co mi 2 kodeki skoro moge miec 1 do wszystkiego. Gdyby była róznica w jakości obrazu to pewnie bym korzystał z obu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 bo jest roznica!!!! Tylko trzeba odpowiednio ffdshow skonfigurowac, ale skoro ci sie nie chce spedzic kilkunastu minut na konfiguracji i caly czas cieszyc sie super jakoscia to twoja sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 bo jest roznica!!!! Tylko trzeba odpowiednio ffdshow skonfigurowac, ale skoro ci sie nie chce spedzic kilkunastu minut na konfiguracji i caly czas cieszyc sie super jakoscia to twoja sprawa Nie ma różnicy nawet po konfiguracji. DivX Pro ma lepszą jakość od normalnego i da się ją jeszcze poprawić tak że nie ma róznicy między kodekami, ale jeśli ty tego nie potrafisz to twoja sprawa. Nie wiem czy wiesz ale po dobrej konfiguracji systemu samym divxem można oglądać filmy kodowane każdą wersją divXa, xvida i innych klonów divx a nawet te do których kodowania został użyty kodek microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 dobra rob swoje, ryzyko jest twoje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja podam sie napisy jebią mi i same się włączają ..w starszych wersjach Nimo instalka zaczyna sie od: "Do not chose the G400 Filter if you do not have G400 graphic cards Do not install the Bicubic Resizer Filter id you do not have any problem about video upside-down." ..wiekszosc ludzi to zlewa. wybiera z listbox'a Full a pozniej sie czepia. :idea: wystarczy ze odznaczysz te dwa filtry i problem z glowy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Polecam uważną lekturę. Zaręczam praktycznie wszystkie problemy z głowy: http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 Jak dla mnie rewelka. Naprawdę warto to przeczytać ( i zainstalowac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...