tobster Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Szukam przycisków, których mogę użyć do budowy własnej obudowy konsoli. Chcę zrobić BOX, a w nim Sony Playstation i DreamCast. Standardowe włączniki POWER i RESET chcę zastąpić innymi, które będę mógł umieścić we froncie BOX'a. Jakieś propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Jako POWER to pewnie włącznik (PS nie ma chyba napięcia standby (?)), jako RESET- przycisk, np TAKI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 nie pamiętam jak było w DC ale w ps2 to są zwykłe styczniki, tyle że power jest z diodą, ale to już można sobie podpiąć ;) popytaj w elektronicznym o styczniki, jest tego pełno :) (niech mnie ktoś poprawi jak się myle :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Stycznik: http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures...przemyslowy.jpg :) Edytowane 7 Czerwca 2009 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruchy Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 dobra :D przycisk? chodziło mi o to że po naciśnięciu i puszczeniu wraca do stanu wyjściowego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 chodziło mi o to że po naciśnięciu i puszczeniu wraca do stanu wyjściowego :PTgz. chwilowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...