woti Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Witam. Buszując po ustawieniach steama postanowiłem wziąć udział w testach beta, dokładnie nazwy nie pamiętam ale zaczynała się ona na "steam...", następnie steam samoistnie się zrestartował i zaczęły się problemy, a mianowicie przy włączaniu steama wyskakuję taki błąd: Próbowałem reinstalować steama oraz cs'a (z usunięciem całego folderu również) i nadal błąd się pojawia, a także usuwałem steama i cs'a z rejestru. Dodam, że mój system operacyjny to Windows XP Professional, Service Pack 3. Mógłby mi ktoś pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnowak Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Miałem identyczny problem, też reinstalowałem steama nic nie pomagało, po jakimś czasie problem sam ustał, ( nie miałem komputera przez miesiąc) i do dzisiaj jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woti Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Miałem identyczny problem, też reinstalowałem steama nic nie pomagało, po jakimś czasie problem sam ustał, ( nie miałem komputera przez miesiąc) i do dzisiaj jest ok.No to mnie pocieszyłeś, bo format u mnie raczej w grę nie wchodzi z powodu takiego, iż mam tak pokićkany router i neostrade, że po prostu nie umiałbym tego zainstalować od nowa. Mógłbym wiedzieć ile czekałeś na to, aż steam zacznie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...