mixer9191 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witam serdecznie! Obecnie posiadam głośniki Logitech X-230. Zastanawiam się nad zmianą na Creative I-Trigue 3330 - co o nich sądzicie? Które wg Was są lepsze? :) Proszę o opinie bo mam dylemat czy kupić te creative`y czy dać sobie spokój ;) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 daj spokoj. lepiej dozbieraj do czegos 2 klasy wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixer9191 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 NeonPPC napisał(a): daj spokoj. lepiej dozbieraj do czegos 2 klasy wyzej. A co sądzicie o Logitech Z-3? Bo widzę, że sporo używek można wychaczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) slyszalem z-3, poprostu mocniejsza wersja x-230. zainteresuj sie 2.0. ale nie bede sie powtarzal bo mnie zrypia ze ciagle to samo polecam. mialem logi-x230, i nie wracam do pierdziawek. Edytowane 27 Maja 2009 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 No już troche lepiej niż te Creativy. Do ogólnych zastosowań typu muzyka/filmy/gry będą OK. Ale jeśli czujesz że chciałbyś wskoczyć na coś nowego, bardziej neutralnego, czyli lepiej brzmiącego, to zastanów się nad drewnianym 2.0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Mi osobiście I-trigue nie przypadły do gustu, lepsze od tych logów ale za ostre w brzmieniu ogólnie jestem na nie. Z-3 są znacznie lepsze od tych co masz pod każdym względem ale tak jak chłopaki radzą obadaj najpierw stereo może ci się spodoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...